Hétfőn lesz a suliba egy vizsgálat, amiről papírt kaptunk. Azt írták rá, hogy nemi fejletség vizsgálata. Az pontosan mit takar?
Nemi fejlettség?
Hány éves vagy?
13,most vagyunk 7.-osok.
és köszönöm az első válaszolónak,jót röhögtem rajta:D
Tudjátok gyerekek a pubertásba értetek kezdenek kialakulni a MÁSODLAGOS NEMI JELLEGEK (szőr, izomzat, csontozat, hang, mellnövekedés). Az elsődleges nemi jellegek már születéskor megvannak (kuki, nuni). Namost, a másodlagos nemi jellegekre lesznek kíváncsiak, azokat pedig ránézésre, és nem kell hozzá levenni a gatyeszt. Mert ha valami nem úgy van, ahogy kéne, az utalhat betegségekre, stb amiket ki akarnak szűrni.
1. válaszoló, jót kacagtam :D
Valóban nem kötelező a nemiszerv vizsgálatán résztvenni,én sem tenném.Viszont azt megmondanám minden vizsgálatot elvégezhet,de ezt nem,viszont minden kérdésére szívesen válaszolok.
De az szokott lenni,hogy boxerre vetkőzve be kell menni,megcsinálják az alapvizsgálatokat(magasság,súly,geinc,vérnyomás,lúdtalp stb)aztán le kell húzni a boxert és a fitymát magad vagy az orvos hátrahúzza,esetleg megkér emeld meg a heréidet.A gáz ott van hogy valahol több embert hívnak be egyszerre.
De én nem vennék részt rajta.
Na mi volt?Mesélj
A szőrzet megtekintéséhez nem kell letolni a gatyát már bocs,ahhoz elég lenne lejebb húzni,aztán meg kezdjük ott hogy vannak korán és későnérők is,van aki csak 14-15 évesen szőrösödik,ez alacsonyabb növésűeknél jellemzőbb,16 éves korig kell hogy szőrzet megjelenjenk,a lányok menstruáljanak,a fiúk szervezete spermát termeljen.Ezt a kettőt meg nem tudják megállapítani.
A másik meg még hogy divat a borotválás sok fiatalná,na akkor meg mit néz.Erre senkit semmilyen indokkal nem lehet kényszeríteni.
Itt nem szakorvos van,hanem sima orvos,nem hiszen a gyerekek nemiszervét kellene nézegetni,szerintem megalázó.Évekkel,évtizedekkel ezelőtt sem(20-30 évről beszélek)kellet a gyerekeknek az alsónemtűt teljesen levetni és meztelenül álldogálniuk mégis egészséges generáció nőtt fel.
Felnőtt sem a munkahelyi orvosáva vizsgáltatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!