Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Találtam egy üveg bontatlan...

Találtam egy üveg bontatlan Béres cseppet, de már egy ideje lejárt, kidobjam vagy még belehet szedni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
beszedheted nyugodtan
2009. dec. 2. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:

A Béres-cseppel egyszer nagyon megjártuk : nem volt még lejárt a szavatossága, de mégis az egész családunk hányt tőle... (Nem tudom, miért lehetett ez, de ahogy abbahagytuk a cseppeket, a hányás is megszűnt.)

Szerintem dobd ki!

2009. dec. 2. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:

dobd ki

ne kísérletezgess vele nem véletlenül találták ki a lejárati időt

2009. dec. 2. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
találtad? lehet hogy nem is az van benne. szerintem dobd ki. biztos ami biztos.
2009. dec. 15. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egész család azért hányt a Béres Csepptől, mert nem megfelelően szedtétek. Tán nem véletlenül van a betegtájékoztatóban az alkalmazásra vonatkozó tanács.

A lejárt Béres Csepptől semmi bajod nem lesz, mivel a világon semmi nincs benne, ami meg tudna romlani. A szavatossági idő (és ez csakis a Béres Cseppre igaz, gyógyszerre nem!)azért van, mert az OGYI kötelezővé teszi, meghatározva egy maximális időtartamot.

Ha mégsem bízol benne, ki ne dobd! Ha vannak szoba- vagy kerti növényeid, egy héten egyszer 10 liter vízre számítva 5-10 cseppet csepegtess belőle a locsolóvízbe: elájulsz az eredménytől! A növényeid hálásak lesznek, mert a talajukba visszajuttatod azokat a nyomelemeket, amiket a kemény, klórozott csapvíz kiold belőle.

Józsi bácsi agrármérnökként növényi talajvizsgálatok alapján jött rá, hogy az ásványianyag- és nyomelem-hiány az emberi szervezetben is fellép. Ennek nyomán született meg a Béres Csepp. Egyébként létezik állatoknak szóló Béres Csepp is, Stibol névre hallgatnak (bár nem tudom, forgalmazzák-e még).

2010. febr. 7. 10:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,kedves utolsó...nagyon hasznos volt számomra :) Jó éjt :)
2010. febr. 7. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!