Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik mellnövelő tablettát...

Melyik mellnövelő tablettát lehet gyógyszertári forgalmazásban kapni? Mi a neve, és hol lehetne megnézni az esetleges mellékhatásait?

Figyelt kérdés
Gyógyszerészt nem merek megkérdezni, mert valószínű, hogy sokat segítene eme kényes ügyben. Még a hajnövelő szerekben sem mindegyik segítőkész, sőt.
2014. jan. 18. 12:44
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

off

szerintem jobb helyzetbe vagy

2014. jan. 18. 15:34
 32/35 anonim ***** válasza:
75B-vel nincs semmi gond. Inkább a fejedben kéne rendet rakni, ott van baj.
2014. jan. 18. 16:21
 33/35 A kérdező kommentje:
hát én tudnék adni pár tippet, mihez kezdj magaddal. mi a szakmád? lehet ebben tudnék tanácsokat adni. de csak ha szeretnéd.
2014. jan. 18. 16:22
 34/35 A kérdező kommentje:
hát ja a fejemben most elég nagy a káosz, mert sajnos olyanokat fogtam ki általában, akik kritizálnak, vagy másokhoz hasonítanak, hogy másnak pl mekkora van... jó lenne egy olyan férfi, aki dicsér is. de hát már lassan 1,5 éve senkivel sem merek randizni.
2014. jan. 18. 16:28
 35/35 anonim ***** válasza:
Akkor bunkókat fogsz ki. Nekem eddig egy ember kritizálta csak és az bunkó is volt. Nekem is ugyanakkora a méretem. Mensi előtt szeretem, akkor dúsabb. Szerintem próbálj hízni egy kicsit. AZ természetes mellnövelő:)
2016. aug. 5. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!