Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik mellnövelő tablettát...

Melyik mellnövelő tablettát lehet gyógyszertári forgalmazásban kapni? Mi a neve, és hol lehetne megnézni az esetleges mellékhatásait?

Figyelt kérdés
Gyógyszerészt nem merek megkérdezni, mert valószínű, hogy sokat segítene eme kényes ügyben. Még a hajnövelő szerekben sem mindegyik segítőkész, sőt.
2014. jan. 18. 12:44
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
akkor te nem sűrűn próbáltál ki ilyen tablettákat. én is jótól kérdezem.
2014. jan. 18. 13:24
 22/35 anonim ***** válasza:
De attól, hogy férfi vagyok, még tudom, hogy a mellek növekedés a nemi hormonokon múlik. Nem kisfiú vagyok már! Megint a 2. voltam.
2014. jan. 18. 13:25
 23/35 anonim ***** válasza:
*növekedése.
2014. jan. 18. 13:26
 24/35 A kérdező kommentje:
hát gondoltam. de pl férfiaknál növelhető hormonmentes úton is. pl krémekkel, kapszulákkal, injekcióval... egyéb dolgokkal is, de ez inkább nem ehhez a kérdéshez kapcsolódik. ismertem olyat személyesen, akinél sok cm-es volt a változás.
2014. jan. 18. 13:29
 25/35 anonim válasza:

nem éri meg, nagyobb bajod lehet belőle.

A mell implantátum,még lehett kevésbe veszélyes mint hülye gyógyszereket(kencéket) beszedni...

Az az igazság sztem nem tudunk erről lebeszélni téged,mint az ismerősömet megműttette.

gyógyszereket továbbra se ajánlom,se a implantátumot(de ha választani kéne ez olyan lesz amilyet szeretnél)

2014. jan. 18. 13:38
 26/35 A kérdező kommentje:
műtéten nem gondolkodom már, mert elég sok szilikon mellett láttam élőben mostanában, volt aki meg is engedte, hogy megfogjam,megnézzem, elég csúnyák voltak. egy tetszett, és az hónaljon keresztül lett berakva, az Avil doktornál, de be is gyulladt már neki a hónaljmirigye. meg szilikon X évente cserélni kell, újra felvágják stb. nekem a formával nincsen gondom, csak kicsi... 75b-es melltartót hordok push-uposat, a pántot is a legszorosabbra állítom. ha leveszem, akkor már nem akkor a... jó lenne, ha melltartó nélkül is lenne valami, mert 10 éve tuti nem voltam strandon sem. fürdőruhában még nem találtam szivacsos pushupos melltartókat. meg lehet plasztikával nagyobb lenne a mellem, de csúnyább is a formája pl.
2014. jan. 18. 13:46
 27/35 anonim válasza:

értem az aggodalmad a műtéttel,de a gyógyszereket hanyagold.(gyógyszer nagyobb kárt tud okozni)

75b fogalmam sincs mekkora.

(googele képek alapján sztem nincs gond a mérettel)

De ha formás,nem lógós akkor mi baj lehet :)

2014. jan. 18. 15:05
 28/35 anonim ***** válasza:
Megint a 2. vagyok. Mivel férfi vagyok, elhiheted, hogy ha a pasi tényleg szeret, akkor nem számít neki az, hogy kicsi a melled, sem az, hogy nem babapuncid van!!!
2014. jan. 18. 15:08
 29/35 A kérdező kommentje:
ez eddig világos, de még odáig nem jutottam el senkivel sem, hogy komolyabbra fordult volna, vagy randiznék valakivel. mostanában a 0-án vagyok férfi ügyben :/
2014. jan. 18. 15:18
 30/35 anonim válasza:

amúgy 20f

Attól még nem csinálnék ilyet.

Se csaj,se meló,se elképzelésem mit csináljak,mit tanuljak tovább.

szeretettebb jobb helyzetbe vagy

2014. jan. 18. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!