Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális ez az érzés?

Normális ez az érzés?

Figyelt kérdés
Elég magányos szoktam lenni manapság. Még akkor is ha emberek között vagyok. Ilyenkor azt szoktam mondani hogy "szeretethiányom" van. Ilyenkor kb. olyan érzés jön rám, mint egy fulladás, olyan mintha valami ülne a mellkasomon és az a fura érzés van a torkomban, mint amikor vissza akarom szorítani a sírást és nem sikerül nyelvem. Van valami mód arra, hogy ezen, ha nem is teljesen megszüntetni , de enyhíteni lehetne?
2014. jan. 13. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség.
2014. jan. 13. 21:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez az lenne?
2014. jan. 14. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Enyhe depressziód lehet. Ezen még tudsz változtatni így az elején. Sürgősen szerezz be citromfű teát, vagy Valeriána tablettát, esetleg ha van rá pénzed, akkor Neuroptimot. Ha nincs, akkor legalább magnéziumot és B komplexet próbálj meg venni. Sokat sétálj a szabadban és valamit kezdj el mozogni sportolni napi szinten.
2014. jan. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!