Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mások is félnek az altatástól?

Mások is félnek az altatástól?

Figyelt kérdés
ha az altatásra gondolog, elfog a félelem.. attól félek, hogy soha többé nem kelnék fel, miért van ez?
2009. dec. 1. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem félek. Ha elaltatnak és nem ébredsz fel, akkor már úgyis mindegy. Előre pedig minek idegeskedjek olyanon ami nem biztos, sőt valószínütlen, hogy bekövetkezzen.
2009. dec. 1. 09:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is félek, pont amiatt, amiért te: hátha nem ébredek fel, vagy kómába esek, ilyesmi. Egyszer műtöttek, nem is a műtét miatt voltam ki, hanem az altatás miatt. Szerintem ez normális, hiszen mesterségesen elveszik a tudatodat.

Egyébként műtéted van kilátásban?

2009. dec. 1. 09:07
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi, hogy rtatok! hát lehetséges, nagyon sokat fáj a hasam és már a vakbélre gyanakszanak, de én nem szeretném :(:( tudom, hogy nem kéne félni, de ott van az a "milesz ha", amitől egyszerűwn rettegek...
2009. dec. 1. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:

A mai altatás korszerű,nagyon nagyon kevés az esélye ennek.

Előtte van vizsgálat: vérvétel,tüdőszűrés,EKG és az altatóorvos kikérdez van e egyéb betegséged,tüneted.

Az altatás közben figyelik a szívműködést és a légzést géppel ezért ez ma már biztonságos és nem kell tőle félni.

2009. dec. 1. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem félek... és ha mondjuk fogorvoshoz kellene mennem , akkor ha lehetne kérném hogy inkább altassonak el , aztán úgy ügyeskedjenek ...:D persze semmi perverz dolog -.-
2009. dec. 1. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:

már 3szor voltam altatva, ugyhogy nem tartok tőle... mély levegő és bizalom kérdése :P

amugy a dokik megvizsgálnak hogy altatlható avgy e.. egy csomó orvos felügyel egyszerre hogy hogy reagálsz az altatásra stb.. nem kell agódni :)

2009. dec. 1. 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Az altatástól nem féltem. Ez eszembe se jutott, hogy nem ébredek fel, de most, hogy mondod... ha még egyszer altatnának, biztos, hogy félnék már ettől is...:-)

De felébredtem, ahogy rajtam kívül még sok millió ember a világon, úgyhogy nyugi! És jobbulást!

2009. dec. 1. 09:25
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi :) remélem meggyógyulok, mert a tanulás kárárda megy, nagyon sokat hiányzok a hasfájásom miatt :(
2009. dec. 1. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:

én nagyon nagyon féltem mint te. nem tudtam elképzelni, hogy altatás közben hova tűnik a tudatom. de tényleg olyan mint az alvás, ezért is hívják így :)

semmi gond nem lesz, nekem sem volt. a műtét után egyből felébresztettek, és bocsánatot kértem az orvostól, hogy egy picit merészeltem elaludni, de mondtam neki, hogy máris kezdhetjük a műtétet, én készen állok. :) mosolygott és azt mondta már túl vagyunk rajta és minden rendben ment.

2009. dec. 1. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!