Marihuána szívása után normálisak ezek a tünetek?
Olyan hatásokat vált ki belőlem, hogy elkezdek böfögni, kiszárad a szám, le-fel ugrál a szemem.
1 perc után a fülem meg a fejem zúg mint az állat, hol erősebben hol kevésbé. Zsibbadnak a végtagjaim és lehangolt leszek. Annyian mondják h fú de jó érzés, de én többször is nekifutottam h na most jó kedvem lesz. Tapasztalatok?
A szájszárasság,pupillák kitágulása,meg stb,ez mind természetes tünet.
Amúgy eleinte sokan nem élvezik,de majd elkezded megszeretni a dolgot (viccesnek fogod fel a helyzetet)
Szerintem a másik meg,hogy ne másokra hallgas,ha belőled jót hoz ki a zöld akkor szívd,ha nem akkor nem.
Alaphangulat is fontos,boldogan jobb szívni mint depisen.
Környezeted is közrejátszhat,haverral nyílván többet röhögtök,hülyéskedtek mint egyedül.
Normális, ennek ellenére nem javasolm még a könnyüdrogok fogysztását sem, hosszú távon nem kifizetődő és innen csak egy lépés a kemény drog!
Fűtől nem lesz jó kedved, Csak az érzékelésed változik. Jó hangulatban vagy jó társaságban akkor jókedved erősödik ha rossz kedvű vagy, nem kötöd le magad akkor rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!