Van olyan ismerősötök aki leszokott a füvezésről?
Én igen, a dohányzással együtt pár hónapja.
Én azért szoktam le mert drága, és tiszta & gyors akartam lenni, meg mert minden pénzem erre és a cigire ment el.
Tesóm is leszokott, de ő csak a fűről, ő pl azért mert rossz hatással volt rá, nem tudott viselkedni emiatt és nagy balhéba keveredett.
Szoktunk álmodni ezzel vagy cigivel, nemtom miért de attólmég ébren nekem már sose hiányzik, simán eltudom viselni pl ha tesóm bagózik mellettem, de a komment sose marad el: büdös bagós :D
Nekem amúgy mindig jó élményeim voltak a fűtől, nem hülyitett be de már nem hiányzik mert megszoktam hogy nincs, túl drága lenne, de ha nyernék a lottón csinálnék füves sütit, az tuti. :)
Drága, van lebukásveszély, és mindig is imádtam a sportokat, de ahogy jött a füvezés, úgy abbamaradt a sport, na hát ezt jól esett visszafordítani.. + kisebb volt az állóképességem,meg ilyenek..mármint sportra nézve.
És segít a leszokásban, ha olyan társaságban vagy, akik nem füvesek/drogosok. Amúgy meg káros is..jó mondjuk nagyon kis mértékben.. de 1 joint az kb 5ciginek felel meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!