Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történik akkor, ha részeg...

Mi történik akkor, ha részeg vagy ( egy icipicit), aztán füvezel?

Figyelt kérdés

2013. szept. 12. 00:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Hánysz, vagy alszol, vagy alvás közben hánysz. Vagy először jól leszel, aztán egy kiadós hányás után elalszol.
2013. szept. 12. 03:11
 2/11 anonim válasza:
Végbélgázok
2013. szept. 12. 03:35
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Nagy valoszinüsèggel hànysz
2013. szept. 12. 07:27
 4/11 cli_hlt ***** válasza:

Kevés alkohol (1 sör) és kevés marihuána (0.05g erős fű, vagy hasis tisztán) még kibékíthető, nincs semmilyen komoly élményromboló, vagy egészségveszélyeztető kölcsönhatás.

Erős ittasság esetén azonban kerülendő a marihuánahasználat (és minden más is). Ugyanígy ha már nagyon be vagy tépve, ne igyál rá.

Elterjedt városi legenda, hogy az alkohol és a fű együtt használva hányáshoz vezet. Ez azért alakult ki, mert olyan körökben, ahol ez a szokás, ott többnyire az emberek amúgy is ordasrészegre isszák magukat, és füves cigarettát szívnak rá, amiben rengeteg nikotin van, ami hirtelen kerül be a szervezetbe, ettől pedig könnyű behányni.

Mivel nagy mennyiségű fű mellékhatása is lehet szédülés, zavartság, hányinger, ezért az alkohollal és nikotinnak együtt nagyon kellemetlen élményt okozhat.

Ez csak akkor történik, ha sokat fogyasztasz. Sajnos kevés helyen tapasztaltam, hogy a mértékletesség erény lenne. Ha ezt magadévá teszed, jobban fogsz szórakozn. Néha a kevesebb több.

2013. szept. 12. 11:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Én többször is kevertem már a kettőt, volt, hogy behánytam tőle, de olyan is volt, hogy a piától rosszul lettem és a zöld elmulasztotta. Szóval mértéktől és embertől függ sztem.
2013. szept. 12. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Drogoztok? nem zavar hogy halált okoz? vadbarmok -.-"
2013. nov. 21. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó ez most komoly? XD Ezen besírtam! Kicsit tájékozódhatnál mielőtt hülyeségeket beszélsz.
2013. nov. 21. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Jo hogy a fűvet nem leget tul adagolni!:)
2014. febr. 8. 09:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Túl lehet adagolni, viszont nem vezet halálhoz, pánikolsz tőle csak, vagy elájulsz embertől függ
2014. febr. 8. 21:31
 10/11 cli_hlt ***** válasza:

Az a kérdés, hogy mit tekintünk túladagolásnak.

Ha azt, hogy belehalsz, nos, úgy valóban nagyon nehéz túladagolni a kannabiszt.

Ha azt, hogy a hatás már kellemetlenül erős lesz, úgy viszont ugyanolyan könnyű, mint bármi mást. (Mint sok más helyzetben, a kannabisszal is a kevesebb néha több.)

Fun fact: a vizet mindkét értelemben túl lehet adagolni.

2014. febr. 9. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!