Nagyon félek, mert nem bírom lenyelni a kapszulát, de már elkezdtem, és nem hagyhatom abba?
Rendszeres arcvizes lemosást használtál már a pattanások ellen ?
Ez a belsődleges gyógyszeres kezelés külsődleges problémára nagyon kérdésesnek tűnik (bár nem vagyok orvos). Persze az orvos nyilván a számára szakmailag előírt vagy engedélyezett lehető leghatásosabb kezelést választja. Kozmetikai tanácsot meg nyilván nem ad, mivel ő orvos és nem kozmetikus.
Egyébként nem tudom, okos dolog volt-e kibontani a kapszulát. Engedi ezt a gyógyszer tájékoztatója ? Ugyanis nagyon sok gyógyszert azért zárnak kapszulába, hogy ne a savas gyomorban, hanem a lúgos bélben oldódjon fel a kapszula, mert a gyomorsav sokféle hatóanyagot elbont ( azaz hatástalanít).
Egyébként le lehet nyelni ezeket a mai kapszulákat, csak éppen nyugodtnak kell lenni közben, mert ha valaki hisztizik és feszült közben, akkor záródnak a nyelőcső izmai és nem megy a dolog. Nem tudom mi lett volna veled 60 évvel ezelőtt, amikor még a gyerekeknek is a Germicid lázcsillapító tablettát kell egyben lenyelni és átmérője kb. 2 cm volt, minden bevonat nélkül, ér olyan keserű volt, mint az epe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!