Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdtem gyúrni, szeretnék...

Elkezdtem gyúrni, szeretnék mellé valamit szedni, kaptam ilyen AMINOSTAR PROENZI SPORT ZSELATIN KAPSZULÁT! Ez ugye fehérje? Gáz ha lejárt a szav ideje? Lehet valami gáz belőle?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ez izületvédő, porcvédő készítmény. Nem fehérje. Mikor járt le a szavatossága?

2011. márc. 20. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
szeretnél valamit szedni? van egy jó tippem! szedj virágot a réten!
2011. márc. 20. 19:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt írja a dobozon ideális fehérje forrás!!!Januárba járt le!!!
2011. márc. 20. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Tudom, hogy ír ilyet, olvastam a reklámját. De attól még izületekre van, ezt is leírják. [link]

Ha januári akkor én simán megenném, ha nem jó úgyis rájössz, de ha nem vállalod be, akkor átveszem:)

2011. márc. 20. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:
De akkor ezt gyúrásra nem lehet szedni???Ha esetleg valami baja van azt miből érezném?
2011. márc. 20. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Jó ha az embernek van izületvédője, de edzés utáni fogyasztásra nem jó, arra egy rendes fehérje por kell. Fogalmam sincs honnan tudod meg hogy rossz. Ha valami nincs rendbe (fosol, hánysz, tökömtudjamicsinálsz) akkor ne edd tovább. De mondom, szerintem semmi baja a cuccnak.

2011. márc. 20. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ezt viszont olvasd el: [link]

2011. márc. 20. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!