Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beadadtad a h1n1-elleni...

Beadadtad a h1n1-elleni védőoltást? Volt mellékhatása?

Figyelt kérdés
konkrétan tényleg az érdekel, hogy aki megkapta volt-e mellékhatása.(láz,aluszékonyság...)hogy készüljek, eltudom-e látni majd utána kisbabámat, vagy kérjek segítséget.
2009. nov. 29. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Már nagyon sokszor kérdezték ugyanezt...

Igen, sokan beadatták. Van, akinek semmi mellékhatása nem lett, van,aki akinek csak bepirosodott és olyan is, aki nagyon beteg lett tőle. Szóval majd meglátod :-S Viszont ha valami lappang benned, inkább várj még egy kicsit, ne oltass rá!

2009. nov. 29. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam a család és még vagy 30 ismerősöm megkapta az oltást (H1N1+szezonális is, van aki a kettőt egyszerre, míg mások 1 hét különbséggel), sőt én is be vagyok oltva, és azt leszámítva, hogy pár napig fájt az oltás helye, senki semmi mellékhatást nem tapasztalt.
2009. nov. 29. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Beoltattam magam mert az egyetem ingyen adta! Mondom akkor miért ne? :D

Amúgy este kicsit érzékeny volt az oltás helye. Másnap már vígan rohangásztam a termek között :D

2009. nov. 29. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is azért oltattam be magam, mert ingyenes volt. És tömegközlekedek..

Nekem is fájt az oltás helye pár napig, olyan mintha izomláz lenne a kezedben, de ezt leszámítva semmi.

Nyugodtan oltasd be magad!

2009. nov. 29. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Holnap lesz 3 hete, hogy megkaptam. 3 napig fájt az oltott karom, mintha izomlázam lett volna és ennyi. Semmi más nem jelentkezett.
2009. nov. 29. 18:38
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek.

1.válaszoló mit értesz azon,hogy van aki nagyon beteg lett tőle?

2009. nov. 29. 20:20
 7/7 anonim válasza:

Én beadattam,és azután pár napig fájt a kezem.Azután egy hét múlva beteg lettem,de nem H1N1-es.Csak nátha.;)(Meg én 12 éves vagyok és gyengébb a szervezetem)

Nyugodtan oltasd be magad!

2009. nov. 30. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!