Kinek volt már ilyen? Ti mit csináltatok? Engem már kikészit
Figyelt kérdés
A fülem folyamatosan zúg , nemtudok már vele mit csinálni,5 orvosnál voltam de nem tudtak ők sem segiteni rajta.Amikor ásitok kipattog a fülem, elvileg a fülkürtömmel van valami.Valakinek volt már ilyen? Mit kell ilyenkor tenni?Tubus beültetés ? Segitsetek.:(2014. jan. 2. 22:50
1/6 anonim válasza:
fú :/ biztos rossz lehet. Belegondolok h 5-10 perc fülzúgás milyen idegesítő. Te meg ezzel élsz.
2/6 A kérdező kommentje:
jham főként esténként rossz
most nézem hogy lámpázás is lehet jó rá
csak nem tudom hol lehet kapni és az árát se tudom
ha ez se használ ,tubus beültetés lesz
nem fogok vele szenvedni:/
2014. jan. 2. 23:00
3/6 anonim válasza:
mondjuk ez a dolog nonszensz, hogy öt orvos se tud mit csinálni..
4/6 Kései Sirató válasza:
A barátnőm is így él 3 éve fülzúgása van, 10 orvosnál is volt, nem tudtak megállapitni semmit, szervi elváltozást nem észleltek. Lelki-pszichikai oka van, többek között stressz - ezt állapították meg végül Életmódváltozást ajánlottak, ami valamennyit már javított is rajta.
5/6 A kérdező kommentje:
életmódváltozáson mit értessz?
egy ideig jó volt miután felszúrták, mert legalább nem a fülzúgást hallgattam hanem a fájdalmat éreztem
nagyon idegtépő amikor éjjel is arra kelek hogy zúg,zúg,zúg,sipol,zúg,zúg,zúg...
nemtudom mitévő legyek :(
MR-en volt a barátnőd?
2014. jan. 3. 12:08
6/6 Kései Sirató válasza:
Volt, igen, de nem találtak nála semmilyen kimutatható elváltozást. Végül stresszmentes életmódot javasoltak. Korábban túlhajszolta magát, ezen változtatott tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!