Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol, mivel kezdődik az egészsé...

Hol, mivel kezdődik az egészséges élet? Mitől él valaki egészségesen? Vannak fokozatai? Mit jelent egyáltalán: egészségesen élni?

Figyelt kérdés

Szeretnék változtatni, de nem tudom hol és mivel kezdjem.

Nem iszok, nem dohányzom, sincsenek üdítők, energiaitalok sem az életemben. A kajáért ellentétben rajongok, a finom falatok megszállottja vagyok :)

2013. dec. 29. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Pl én fehér liszt helyett teljes kiörlésű lisztet használok.

Ragacsos üditő italokat én sem iszok már régen. A péksütiket is nagyrészt kerülöm de azért egy jó kis sütinek nem tudok nemet mondani vagy pizzának. Azon kívül kiegészítettem az étrendemet zabpehellyel, aranyköles csírával, lenmag olajjal(mindennap egy-két evőkanál), zöld teát iszom.És egyéb vitaminos kiegészítők.

Nem mondanám teljesen egészségesnek, hiszen azért valljuk be nem kevés pénz kell ahhoz,hogy teljesen egészségesen étkezzen valaki ebben a mai világban. .

Ja és még margarin helyett teavajat használok. Napraforgó olaj helyett vagy kókuszolajat, vagy olíva olajat veszek.

Mekis, gyorséttermi kajákat kerülöm. Chipseket sem eszem.Bár ezektől mindig pattanásos lettem rendesen. Ezért is kerülöm el. Tejcsoki helyett étcsokit veszek. A tejcsokiktól is pattis voltam eléggé szóval ezért is kerülöm.

Meg persze sok sok gyümölcs, és zöldség kéne, csak sosem tartom be Ami még fontos: sok vizet kellene inni.:) Na meg a sport is hozzátartozik az egészség megőrzéséhez.

2013. dec. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!