Melyik a kevésbé káros, az alkoholizálás vagy a füvezés?
Figyelt kérdés
Mondjuk hetente egyszer.2013. dec. 26. 21:44
1/9 anonim válasza:
Milyen mennyiségben? A heti egyszeri totális beb*szás nagyon egészségtelen. A heti egyszeri egy pohár bor egészséges. A heti egyszeri egy füves cigi nem hiszem hogy számítana. A heti egyszeri sok füves cigi idővel kinyírja a memóriád.
2/9 A kérdező kommentje:
Bebaszásig
2013. dec. 27. 08:37
3/9 anonim válasza:
Öreg alkoholista van. Öreg füvező nincs.
4/9 anonim válasza:
Hát ez nagy idiótaság volt, előző. Lehet, hogy pl azért, mert cirka 15 évvel ezelőttig hírből sem ismerték itt a füvet?
Kérdező, a heti egyszeri bebaszás helyett válaszd inkább a füvet.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is a fűre szavazok. A piától szarul érzem magam másnap.
2013. dec. 27. 22:12
6/9 anonim válasza:
Attól függ melyiket milyen mennyiségben. Ha mondjuk választani kéne, hogy péntek!szombat este berúgok vagy elszívok egy cigit és nézek nyugiba egy filmet az utobbira szavazok. Egyébként pedig a kulcsszó a mértékletesség mindkét szernél.
8/9 titán1234 válasza:
21:47-esnek igaza van mérték el pl:a víz olyan egészséges sokat kel belőle inni és igen igaz de ha túl sokat iszol belőle akkor már az is káros.
9/9 anonim válasza:
Az alkohol egészségtelen főleg a sok alsó polcos fos :D Inkább füvezz én is azt teszem évek óta és mellete nem iszok és tök egészséges vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!