Mennyire káros ha konnektor közelében alszok?
Figyelt kérdés
az falba van a konektor (nincs bele dugva semmi) és a fejem pont ott van tehát kb 10 cm-re.Ez káros az egészségre?2013. dec. 18. 17:13
1/4 anonim válasza:
Dehogy káros.
Érzem magas labda lesz ez.
2/4 anonim válasza:
"Érzem magas labda lesz ez." -mert biztos az konnektor közelében alszol.
Ha nem kotorászol álmodban bele, akkor nem lesz semmi bajod. Kérdezd meg tőle este: mi van röfi, befalaztak? és még vidám is lesz az álmod :)
3/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy káros konnektor közelében aludni. De talán csak akkor, ha bele van dugva egy laptop vagy egy mobiltelefon. Nem tudom, mennyire zavarja meg az agyat. De gondolom talán nem olyan rossz, mint bekapcsolt mobiletelefonon aludni.
4/4 anonim válasza:
'mobiletelefonon' ON?
de hát reméljük, a kérdezőnk nem a konnektorON hajtja álomra fejecskéjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!