Miért jönnek rám sírógörcsök, miért nem tudok aludni? //lenn/
Sziasztok!
Nem tudom mi van velem mostanság, ebben a honapban nagyon rosszul vagyok, 4 napja alig alszom a rekord 2-3 ora alvás 1 nap.Sokat sírok olykor ok nélkül ugy érzem h lelkileg 0 vagyok pedig ez rám nem igaz általában.
Olykor ugy el mélyülök a gondolataimban ,hogy észre se veszem ,hogy már 1 ora el telt.Általában ez iskolába van de elöfordul h hazafele menet el gondolkodom de annyira h elfelejtek leszálni a hévröl vagy csak simán orákig meredek elöre.
Sokszor fája melkhasom s a fejem.Nem tudom miért van ez velem...
Segitsetek mi lehet a bajom
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Most így egy év elteltével le írom mi történt velem.
Anyuméknak hiába mondtam a pszihologust nem háritotak és ez addig fajult mik a pszulétek ki nem teljesedet rajtam.
Ez azt takarja hogy nem csak a mellkasom és fejem fájt hanem jött a remegés szédülés majd az ájulás.
És egyik reggel suliba 1. óra előtt olyan rosszul lettem, hogy írány volt a korház!Bent tartottak egy hétig és nem montak semmit saját felelő ségre haza hoztak anuymék és orvos tanácsára el vittek pszihologushoz. Azóta jártam pszihologushoz majd most csoport terápiára.Igazából konkrétan nem montak semmit, azon kivül hogy váltsak sulit vagy legyek magántanuló.A rosszuléteim nem múltak de viszont kaptam egy gyógyszert.
Újra kell járnom a 9.et amit igazából nem bánok mert ha Isten így akarta legyen így.
A tanáraim a roszulétaimet nem veszik figyelembe.Már ritkában jön ráma suliba sirogörcs, talán mert próbálom minél jóbban visszatartani.
Hát úgy vélem ennyi...
Mostmár a legynagyob elfoglaltságom a 1 hónapos kis hugom:)
A suli váltás alapbol is be következne mert bezárják szal jóbb elöbb mint késöbb:D meg háth nem szeretem ezt a sulit...hosszú h miért:)
Sziasztok.
Ismét el telt egy év de nem lettem jóban voltam pszichiátrián ahol szorongást állapítottak meg ami ha így folytatódik pánikbetegségé alakulhat ki.Mivel anyám is az ezért nagy rá az esély.
Már harmadjára járom a 9.-et, tavaly év végén már nem tudtam suliba járni annyira súlyosodott a helyzet,/ekkor kerültem pszichiátriára de hála csak 1 hónapra/. Idén más a helyzet s nem is bukok, jó az osztály de a tanárok..mindegy. A rosszullétek is csökkentek.
Bár az elmúlt 1 hónapom ismét a rosszullétekkel telt, de megtanultam kezelni így jobb ,de még is néha rossz.
Köszönöm az összes kommentálónak a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!