Miért jönnek rám sírógörcsök, miért nem tudok aludni? //lenn/
Sziasztok!
Nem tudom mi van velem mostanság, ebben a honapban nagyon rosszul vagyok, 4 napja alig alszom a rekord 2-3 ora alvás 1 nap.Sokat sírok olykor ok nélkül ugy érzem h lelkileg 0 vagyok pedig ez rám nem igaz általában.
Olykor ugy el mélyülök a gondolataimban ,hogy észre se veszem ,hogy már 1 ora el telt.Általában ez iskolába van de elöfordul h hazafele menet el gondolkodom de annyira h elfelejtek leszálni a hévröl vagy csak simán orákig meredek elöre.
Sokszor fája melkhasom s a fejem.Nem tudom miért van ez velem...
Segitsetek mi lehet a bajom
Depresszió
nekem ugyanígy jött ki,pedig életvidám, a társaság középpontja lány voltam
Hát, ahogy leírod, ez depressziónak is lehetnek a kezdeti tünetei. Pszichológushoz kellene fordulnod, de ha erre nem szántad rá magad, próbálj kellemes dolgokra gondolni, menj át optimistába, mert ha mindég negatív dolgokon töröd a fejed, nem is fognak jó irányba menni a dolgok. Valami oka van ennek, szerintem te tudod, azt az okot próbáld meg megszüntetni. Foglald le magad, ne maradjon időd töprengeni. Ha egy pohár félig van vizzel , azt mond hogy félig tele van, és ne azt hogy félig üres. :-)))
OK??? Írjál mire jutottál. Írd ide a bánatod pontosabban, úgy jobban tudunk segíteni.
Szerintem elég nagy vagy ahhoz, hogy elmenj egyedül, és ne foglalkozz a szüleiddel, mert nagyon rossz tanácsot adnak azzal, hogy ne menj pszichológushoz. Szerencséd, hogy segítség nélkül abba tudtad hagyni. Általában minden iskolában van gyermekvédelmi felelős, az osztályfőnököd ebben segít, a gyermekvédelmis pedig megszervezi neked a pszichológussal való találkozást. Az nagyon rossz hogy ennyi tantárgyból állsz bukásra, de lehet hogy ezt már a kezdődő problémád okozza(Ki is szokott járni maga a pszichológus is az iskolákba).
Ha a vívódás helyett tanulnál, máris javulna az eredményed.
A lényeg, most ne keseregj a bukások miatt (legfeljebb ismételsz, attól még boldog jövőd lehet), ennél nagyobb baj közeleg, ha nem lépsz.
Köszönöm a válaszokat!
Nem járok bulizni 1 b.nő, va akivel meg osztom az érzéseimet de ő is hasonlo álapodban van egyedül ő bene bizok s ő mondja hogy menyek pszihologushoz s tudom hogy azt kéne tenem de félek be valania gyengeségem anyumék miat is s mások miat is.OSztályfönököm nem szeret ugy érzem szerintem beszélek majd azért vele hátha tudd segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!