Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért jönnek rám sírógörcsök,...

Miért jönnek rám sírógörcsök, miért nem tudok aludni? //lenn/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom mi van velem mostanság, ebben a honapban nagyon rosszul vagyok, 4 napja alig alszom a rekord 2-3 ora alvás 1 nap.Sokat sírok olykor ok nélkül ugy érzem h lelkileg 0 vagyok pedig ez rám nem igaz általában.

Olykor ugy el mélyülök a gondolataimban ,hogy észre se veszem ,hogy már 1 ora el telt.Általában ez iskolába van de elöfordul h hazafele menet el gondolkodom de annyira h elfelejtek leszálni a hévröl vagy csak simán orákig meredek elöre.

Sokszor fája melkhasom s a fejem.Nem tudom miért van ez velem...

Segitsetek mi lehet a bajom

2009. nov. 25. 21:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Amuyg 16 éves lány vagyok
2009. nov. 25. 21:57
 2/15 anonim ***** válasza:

Depresszió

nekem ugyanígy jött ki,pedig életvidám, a társaság középpontja lány voltam

2009. nov. 25. 22:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Valami nyomaszt. Sok a tanulnivalód, esetleg otthon vannak gondok?
2009. nov. 25. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát, ahogy leírod, ez depressziónak is lehetnek a kezdeti tünetei. Pszichológushoz kellene fordulnod, de ha erre nem szántad rá magad, próbálj kellemes dolgokra gondolni, menj át optimistába, mert ha mindég negatív dolgokon töröd a fejed, nem is fognak jó irányba menni a dolgok. Valami oka van ennek, szerintem te tudod, azt az okot próbáld meg megszüntetni. Foglald le magad, ne maradjon időd töprengeni. Ha egy pohár félig van vizzel , azt mond hogy félig tele van, és ne azt hogy félig üres. :-)))

OK??? Írjál mire jutottál. Írd ide a bánatod pontosabban, úgy jobban tudunk segíteni.

2009. nov. 25. 22:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát most minden ösze jöt, suliba 6 tantárgybol álok bukásra ilyen még sosem volt velem a osztál yfönököm mondta h át fognak küldnei másik suliba.Hiába tanulok nem marad benem semmi.ITthon minden rendben fogjuk rá habár inkább nem vagyok itthon átmegyek barátnőmhöz.Mert ha itthon vagyok mindig találnak valami dolgot anyumék amin veszekedhetünk.
2009. nov. 25. 22:14
 6/15 A kérdező kommentje:
jah s bocsánat régeben voltak olyanok olyan 3 éve kb hoy vágdostam kezem nem tudom miért de jó érzés volt de sikerült nagy nehezen le szoknom rola.Akkoriban akartam pszihologushoz meni de anyumék azt mondták minek,most is ezt mondanák hiába mondom el nekik.
2009. nov. 25. 22:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A suliban nincs olyan tanárod, akit a bizalmadba avathatnál? Kellene egy felnőtt, akivel meg tudod beszélni a problémáidat - úgy tűnik, a szüleiddel nem tudod. A 6 tárgyból való bukásra állás nem túl jó, félévkor bizonyára lesz bukásod, de évvégére ezeket még ki tudod javítani. VAn olyan barátnőd, akivel tudnál együtt tanulni, aki húzna magával, mert ha végleg feladod, inkább barátnőzöl, bulizol, nem foglalkozol a sulival, egy idő után annyira lemaradsz, hogy nem fogod tudni behozni. Most még javíthatsz a dolgaidon! Van némi koncentrációs zavarod - nem úgy értem,hogy beteg vagy, hanem a korodból adódóan. A tiniség elég kemény meló ám, átalakul a tested, a lelked + még a sok tanulnivaló!!! Keress egy felnőttet, akiben megbízol, egy tanulótársak, akivel kölcsönösen segíteni tudjátok egymást és tessék rákényszeríteni magad a tanulásra! Menni fog!!!
2009. nov. 25. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem elég nagy vagy ahhoz, hogy elmenj egyedül, és ne foglalkozz a szüleiddel, mert nagyon rossz tanácsot adnak azzal, hogy ne menj pszichológushoz. Szerencséd, hogy segítség nélkül abba tudtad hagyni. Általában minden iskolában van gyermekvédelmi felelős, az osztályfőnököd ebben segít, a gyermekvédelmis pedig megszervezi neked a pszichológussal való találkozást. Az nagyon rossz hogy ennyi tantárgyból állsz bukásra, de lehet hogy ezt már a kezdődő problémád okozza(Ki is szokott járni maga a pszichológus is az iskolákba).

Ha a vívódás helyett tanulnál, máris javulna az eredményed.

A lényeg, most ne keseregj a bukások miatt (legfeljebb ismételsz, attól még boldog jövőd lehet), ennél nagyobb baj közeleg, ha nem lépsz.

2009. nov. 25. 22:28
 9/15 anonim válasza:
Szerintem is SOS-ben keress fel egy orvost, de a jobbik fajtából, aki nem futószalagra tett emberekként kezeli a betegeit. Elsőre én is depressziót saccolnék, bár így, hogy a mellkasod is fáj, akár pánikbeteg is lehetsz. Én is az voltam. Szóval tutira az orvosnál kezdj, ő ad majd valamilyen tabit, ami segít kikapcsolni a szorongásodat. Én már az első szem után jobban lettem, pedig a lakásból sem tudtam kimenni, mert akkora fájdalmaim voltak. Persze magadban is helyre kell tenned a dolgokat. A pozitív gondolkodás sokat segít, bár tudom most kicsit kilátástalannak tűnik a helyzet. Mégis minden érmének két oldala van. Vagy feküdj neki a tanulásnak elvégre odébb van még a félév, vagy fogadd el, hogy új suliba fogsz kerülni és új embereket fogsz megismerni, ami egy nagyon is jó dolog. Ha pedig úgy érzed, hogy pszichológusra van szükséged, akkor hajrá, keríts egyet. Ha a szüleidet nem érdekli a lelki egészséged, akkor neked kell a felnőtt szerepét játszanod és a kezedbe venni az életed ezen részét.
2009. nov. 25. 22:31
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem járok bulizni 1 b.nő, va akivel meg osztom az érzéseimet de ő is hasonlo álapodban van egyedül ő bene bizok s ő mondja hogy menyek pszihologushoz s tudom hogy azt kéne tenem de félek be valania gyengeségem anyumék miat is s mások miat is.OSztályfönököm nem szeret ugy érzem szerintem beszélek majd azért vele hátha tudd segiteni.

2009. nov. 25. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!