Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet az hogy mostanában...

Mitől lehet az hogy mostanában 5-6 naponta fáj a fejem de csak a bal oldala és kis idő múlva a szemem is elkezd kicsit fájni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyaki izom nem lehet? Lehet, hogy rosszul alszol.

Próbáld meg tornáztatni a fejed (fejkörzés, előre-hátra, egyik-másik váll stb). Figyeld meg, nem javul-e valamelyik mozdulatra. Próbáld meg masszírozni (jobb esetben masszírozTATni, hátha segít.

Aztán írd meg a "fejleményeket"! :)

2009. nov. 25. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Reméljük nem kezdődő Cluster fejfájás.

Inkább nem írom le, nem akarlak ijesztegetni vele, de utánanézhetsz a google-val.

2009. nov. 25. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem migrén. Egyoldali fejfájás, a szem tájékán a szemhéj területén fájdalom és jól esik ha masszírozod miközben becsukod a szemed. Vagy a tarkód masszírozod és érzed hogy jól esik. Na ez a migrén, ha hasonló az érzésed, akkor ez a baj. A rossz hír az hogy erre nincs gyógyszer, ezzel pihenni kell ha nagyon fáj.
2009. nov. 26. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lehet Cluster fejfájás...annyira nem vészes...szerintem migrén sem lesz...utána olvastam mind2nek és a tüneteim nem olyan vészesek.
2009. nov. 26. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el egy CT-re, és minden kiderül. Lehet, hogy valóban migrén az oka.
2009. dec. 22. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!