Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Edzesre akarok jarni. De...

Edzesre akarok jarni. De felek hogy az edzotarsaim elott beegek. Mert hogy nem vagyok meg anyira eros mint ok vagy valamk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

#edzés #beégek
2013. dec. 15. 21:52
 1/5 Cpt.Krisz válasza:
Mindenkinek el kell kezdenie valahol :) járjál nyugodtan!
2013. dec. 15. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és milyen edzésről lenne szó? Nekem az a tapasztalatom, hogy a profibbak inkább értékelni szokták azokat a kezdőket, akik küzdenek. Mert ők már tudják, hogy mennyi meló van abban, hogy az ember profi legyen. Szóval szerintem menjél nyugodtan, és küzdjél, ne panaszkodj, ne mentegetőzz, hanem próbálj mindent megcsinálni a lehető legjobban, ahogy tudod. Biztos vagyok benne, hogy így nem lesz semmi gond.
2013. dec. 16. 10:53
 3/5 A kérdező kommentje:
15F es tae-kwoan-do(tekvando. Lehet h rosszul irtam le.) vagy MMA
2014. jan. 15. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
jó lesz az, tökéletes korban vagy ahhoz, hogy elkezdd, menj nyugodtan! én jártam mindenfélére (judo, karate, krav maga) soha sehol nem csúfoltak ki, pedig viszonylag nagyobb darab voltam akkor.
2014. jan. 16. 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. jan. 31. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!