Ez súlyos Depresszió vagy csak pánikroham?
19 éves fiú vagyok 2 éve érzem hogy hogy nem szeretnek, lenéznek nagyon sokan,bántanak stb sokszor van eszembe az öngyilkosság próbálkozásom is volt már! Már félek kimenni az utcára szégyellem feszült vagyok sokszor a Buszon is ha valaki rám néz akkor is már félek és ez sokszor van!!! magam szégyenlem magamat apum is nagyon belém gázol mindig bánt lelkileg mivel elváltak a szüleim!! nagyon érzékeny vagyok!!! :( szakácsnak tanulok de nincs célom ürességet érzek nincs barátaim egyedül vagyok!! és kérlek normális válaszokat mert már nem bírom tovább napról napra rosszabb és sajnos Búcsú levelet is írtam:(
Eddig a szomorú zenék amik kicsit lelket adtak nekem de már azok sem és félek :(((
Menj el pszichiáterhez, segíteni fog. Írj naplót, és nekem pl az is segít ha minden nap feljegyzem 1-5 között milyen napom volt, és statisztikát készítek... Ha egy hónapról a másikra javul, akkor úgy érzem haladok... Vannak ilyen apróságok, amikkel le lehet kötni magad, a gondolataidat, megtalálni azt amivel önmagadban tudod tartani az erőt.
Nem gáz, ha szomorú zenéket hallgatsz, az se ha elmerülsz ebben a fájdalmas érzésben...csak közben gondolj arra, hogy holnap már másik nap lesz, nem lesz ugyanilyen mint ez a mai, lehet sokkal szrabb lesz, de mi van ha lesz valami új, valami jobb...
Ez egyébként súlyos depressziónak tűnik, így egy enyhébb antidepreszánzs is lehet segíteni pl Escitil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!