Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek? Lent olvassátok...

Szerintetek? Lent olvassátok el, és mondjatok nekem vmi jót

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, augusztus óta, légszomjam van, elsőnek elmentem a háziorvoshoz, adott allergiára gyógyszert, meg felírt magne B6-ot de nem segített, szeptemberben, a sürgősségire kellett bemenni, mert olyan rosszul voltam, ott csináltak EKG-t, röntgent, azzal minen oké, tüdőgyógyászaton is voltam, ott is minden oké, nyaki ultrahangon is, ott is, már pszhihiátrián is voltam, de ott se találtak semmi különöset, de még mindig érzem a légszomjat, szerintetek mi tévő legyek? Mert már pöpett tele van a faszom ezzel az egésszel
2013. dec. 13. 17:13
 1/9 A kérdező kommentje:
helyesírási hibákat, leszarom, ja és még annyi, h közbe zsibbadt az ajkam, meg az ujjaim, de ez a srgösségi óta elmúlt köszönhető a kálciumos tablettának, meg a magne b6 nak
2013. dec. 13. 17:14
 2/9 A kérdező kommentje:
és még, (bocsi, h így külön külön írom,) de igen ingerlékeny is vagyok, minden kis apróságon fel tudom baszni magam
2013. dec. 13. 17:16
 3/9 anonim válasza:
pánikroham nem jöhet szóba?
2013. dec. 13. 17:22
 4/9 A kérdező kommentje:
arra gyanakodtak, de kivizsgálták, és elvileg minden rendben van, tehát már nem tudom, h hova menjek, vagy mit csináljak...
2013. dec. 13. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Inkább nyugtassd le magad és minden apróságon ne mérgelődj!

Talán mególdódnak a problémáid.

Nekem is sokszor volt légszomjad, csomó kivizsgálás, adtak hörgő tágítót, ami persze nem ért semmit, végül kiderült, hogy az epémmel vannak gondok.

2013. dec. 13. 18:45
 6/9 A kérdező kommentje:
sürgősségin volt vérvétel, az alapján is minden okkés, biztos, attól még sok mindennel lehet baj, nekem is adtak hörgőtágítót, semmit se ért, és te hogy vagy? meg hogyjöttek rá, hogy az epéddel van baj?
2013. dec. 13. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem légszomjjal fordultam orvoshoz (akkor még nem volt), hanem gyomor problémákkal. Tükrözésem volt, ultrahangom, de az orvosok nem jöttek rá, hogy a légszomj az epémtől van. Aztán elmentem íriszdiagnosztikára egy homeopata orvoshoz és ő mondta.
2013. dec. 14. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
A nehezített légzés, légszomj, kényszerű ásítozás, sóhajtozás oka az, hogy az epe miatti puffadás aránytalanul feltolja a rekeszizmot, amely nyomást gyakorol a szívre és a tüdőre, s ez közvetve átmeneti oxigénhiányos állapotot idéz elő. Az ásítozás egyébként az agy oxigénhiányos állapotának biztos jele.
2013. dec. 14. 09:36
 9/9 anonim válasza:
Végül mi volt a probléma? Én is légszomjal küzdök :(
2016. jún. 20. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!