Gerincferdüléssel kondizni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves vagyok, és már pár hónapja eljárok kondizni, de hallottam olyanokat, hogy gerincferdüléssel nem túl jó ötlet..
Kondizás közben az olyan dolgokat mint pl a guggolás kihagyom.
Kb 60kg vagyok és 180cm.
A kondizás mellett úszni is eljárok.
Olyat is hallottam, hogy jót tesz a kondizás...
Mit gondoltok, lehet kár belőle ha folytatom a kondizást, vagy mi?:D
2013. dec. 11. 20:36
1/5 anonim válasza:
Kondizás elég sz.r hatással van rá, ha nagy súlyokat emelsz. Ami segíthet az a hátizomerősítő gép. De én tartózkodnék mindenféle súlyemeléstől.
Szerintem maradj az úszásnál, abból is a hátúszást részesítsd előnyben mert az egyáltalán nem terheli a gerincet, szóval nagyon egészséges és hasznos is. Ortopéd szakorvosi konzultációt követően folytatnám a kondizást.
2/5 A kérdező kommentje:
Továbbá milyen dolgokat jó csinálni még kondiba?
2013. dec. 11. 20:43
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, amúgy ortopéd orvos javasolta a kondit, már 8-9 éve úszok:)
2013. dec. 11. 20:55
4/5 anonim válasza:
kondiba? Az otthon is megtudod csinálni-> torna. És ne válltáskát használj iskolatáskának hanem rendes hátitáskát. Amúgy az se jó ha a táskát kézben viszed mert az is lehúzza az egyik oldalad.
5/5 anonim válasza:
Nekem is van gerincferdülésem és egyre kezd elmúlni.Hátadra tornázz,keress olyan gyakorlatokat amelyek azt az izom csoportot mozgatja és rendbe fog jönni legalább is nekem bevàlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!