Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti voltatok már úgy igazán...

Ti voltatok már úgy igazán részegek? Milyen gyakran szoktatok inni? Elítélitek a füvet?

Figyelt kérdés
Megsúgom, hogy ha már egyszer is voltál részeg, drogos vagy. Az alkohol drog és keményebb mint a fű. Tény. Ja és fizikai addikciót is kialakít, amíg a fű nem. Rá vagytok szokva, de áltassátok csak magatokat. Csak pár sörike hétvégente, persze ;)

#ital #alkohol #fű #drog #függősség.
2013. dec. 10. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ilyen "kultúrában" ami ma Magyarországon van, nem is lesz soha legalizálva a fű, mint élvezeti szer (gyógyszerként talán). Kevés az olyan ember, még az ország vezetői között is aki előítélet mentesen kezelné a témát, pro és kontra érveket összehasonlítva vizsgálná meg hogy mennyire káros a társadalomra.

Szemléletváltozás kellene itthon, nemcsak a drogokkal, hanem sok más dologgal kapcsolatban is és akkor nem itt tartanánk ahol most...

2013. dec. 11. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Èvente 1-2 alkalommal szoktam rèszegre inni magam,ès kb 20 szàl füves cigi megy el èvente,egyiket se itèlem el csak mèrtèkletesen kell mind 2-tőt hasznàlni!A fű az nem kapudrog ezt màr rengeteg hivatalos felmèrès vizsgàlat meg càfolta!
2013. dec. 11. 15:05
 13/18 A kérdező kommentje:

"Szemléletváltozás kellene itthon, nemcsak a drogokkal, hanem sok más dologgal kapcsolatban is"

Ja csak az a vicc, hogy a fű legalizálása pont hogy szemléletváltozást okozna (legalábbis idővel). Viszont ilyen felfogással, ami most van, nem fogják legalizálni. Ördögi kör.

2013. dec. 12. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:

1x voltam igazán részeg.

Soha többé, persze havi 1x 2deci vodkát megiszok de részeg...soha többé.

Ink a fű. Az jóval kiméletesebb

2013. dec. 14. 21:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Napi szintü ivó vagyok és szoktam szívni is,de saját tapasztalatból mondom hogy az alkohol nélkül nehezebb meglenni mint fű nélkül.

Ha nem tudok szerezni gandzsát 1-2 hétig akkor sem hiányzik, elvagyok.

De a pia brutális függőséget okoz,nagyon szar elvonási tünetekkel...

2013. dec. 15. 15:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk én már rég füveztem. Kb 1éve.

14-18 éves korom között minden héten minimum 1-1,5g elment. Amikor abbahagytam 2napig kicsit feszült voltam de enyi.

Most a havi 2dl vodka mellett, havi 0,2gramm kokain megy el.

2013. dec. 15. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:

a legtöbb illegális drog ugyanolyan mint a receptre kapható "gyógyszerek", beszeded hogy ne fájjon/jobban érezd magad,de függőséget okozhat.

A lényeg a mérték: csak annyit igyál,füvezz vagy kokózzál amitől tudsz normálisan dolgozni és élni.

2013. dec. 15. 23:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, a mérték a lényeg.

Bármit használsz, ha ésszerű határokon belül van akkor nincs gond.

Nekem ugye 0.2 kóla/hó. Meg 2dl vodka/hó sztem elég mértékletes.

Emellett boldog párkapcsolatban élek (a barátnőm tud róla). Családda is oké a kapcsolat (ők is tudják).

És stabil munkahelyem van.

2013. dec. 16. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!