Ti voltatok már úgy igazán részegek? Milyen gyakran szoktatok inni? Elítélitek a füvet?
Ilyen "kultúrában" ami ma Magyarországon van, nem is lesz soha legalizálva a fű, mint élvezeti szer (gyógyszerként talán). Kevés az olyan ember, még az ország vezetői között is aki előítélet mentesen kezelné a témát, pro és kontra érveket összehasonlítva vizsgálná meg hogy mennyire káros a társadalomra.
Szemléletváltozás kellene itthon, nemcsak a drogokkal, hanem sok más dologgal kapcsolatban is és akkor nem itt tartanánk ahol most...
"Szemléletváltozás kellene itthon, nemcsak a drogokkal, hanem sok más dologgal kapcsolatban is"
Ja csak az a vicc, hogy a fű legalizálása pont hogy szemléletváltozást okozna (legalábbis idővel). Viszont ilyen felfogással, ami most van, nem fogják legalizálni. Ördögi kör.
1x voltam igazán részeg.
Soha többé, persze havi 1x 2deci vodkát megiszok de részeg...soha többé.
Ink a fű. Az jóval kiméletesebb
Napi szintü ivó vagyok és szoktam szívni is,de saját tapasztalatból mondom hogy az alkohol nélkül nehezebb meglenni mint fű nélkül.
Ha nem tudok szerezni gandzsát 1-2 hétig akkor sem hiányzik, elvagyok.
De a pia brutális függőséget okoz,nagyon szar elvonási tünetekkel...
Mondjuk én már rég füveztem. Kb 1éve.
14-18 éves korom között minden héten minimum 1-1,5g elment. Amikor abbahagytam 2napig kicsit feszült voltam de enyi.
Most a havi 2dl vodka mellett, havi 0,2gramm kokain megy el.
a legtöbb illegális drog ugyanolyan mint a receptre kapható "gyógyszerek", beszeded hogy ne fájjon/jobban érezd magad,de függőséget okozhat.
A lényeg a mérték: csak annyit igyál,füvezz vagy kokózzál amitől tudsz normálisan dolgozni és élni.
Igen, a mérték a lényeg.
Bármit használsz, ha ésszerű határokon belül van akkor nincs gond.
Nekem ugye 0.2 kóla/hó. Meg 2dl vodka/hó sztem elég mértékletes.
Emellett boldog párkapcsolatban élek (a barátnőm tud róla). Családda is oké a kapcsolat (ők is tudják).
És stabil munkahelyem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!