Ti voltatok már úgy igazán részegek? Milyen gyakran szoktatok inni? Elítélitek a füvet?
Amikor először voltam részeg 17 évesen, akkor egy ideig nem kívántam az italt mert a sok hányás rossz volt, 2 évvel ezelőtt olyan sokat ittam hogy megbotlottam és egy kirakat üvegét betörtem a fejemmel, szétvágta a szilánk a szemöldökömnél meg az arcom alját
Akármit is mondasz csak az van rászokva aki kényszerből iszik, pl most elkezdtem edzeni és olvastam hogy a pia hátráltat, és mivel nekem nem elég egy két sör, hanem bort is szeretek mellé inni, ezért hanyagolom most
21/F
Sulis koromban viszonylag sokat ittam, mostanában már szinte semmit.
Többet utoljára tavaly szilveszterkor ittam de akkor se voltam részeg, 2 koktél volt bennem, összesen 5-6 felesnyi röviddel.
Utoljára igazán részeg talán 2-3 éve lehettem, miután végeztem egyetemen még jártunk erre-arra, talán egy borfeszt volt az utolsó.
Mindig is szociális ivó voltam, lassan eltűntek az alkesz barátok, én meg minek igyak, már nem is nagyon bírom, meg utáltam mindig is másnapos lenni.
A füvet 20 éves korom körül próbáltam ismerősök révén, de valahogy nem hatott. Nem lett se jobb se rosszabb, ha megkínáltak vele szippantottam, de utána inkább mellőztem, minek ha semmi se történik tőle.
Mások dőlnek jobbra-balra, flashelnek a reklámon, röhögnek az egyszarvún, én meg csak csodálkozom, nekem miért nincs semmi.
Persze azért gondolok rá, milyen jók is voltak régen a bulik, de tulajdonképpen nem is azért mert berúgtunk, hanem mert jó volt a társaság, jó dolgokat csináltunk, szórakoztunk.
"Nem értek egyet azzal, hogy aki egyszer is iszik, az már drogos. Igen, elítélem a füvet."
és aki egyszer szív? Azt sem tartod drogosnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!