Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » MIért van ez így a marihuanaval?

MIért van ez így a marihuanaval?

Figyelt kérdés

ha a marihónalja teljesen természetes anyag,akkor miért van betiltva? nem ember által előállitott,nem szintetikus anyag,mégis tilos.ezzel az erővel megtilthatják,hogy kimenjel a rétre és füvet rágjak a birkákkal?

(elméleti kérdés volt :D)

2009. nov. 23. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó:

a függőség NEM hiedelem.

2011. febr. 15. 00:37
 12/14 anonim ***** válasza:

A fizikai függőség IGEN, hiedelem! A mentális függőség, meg a használójától függ! Ha valaki hagyja, hogy ez irányítsa az életét, az gáz! Én 5 éve szívok, néha többször egy héten, néha 1-2 hónapig egyáltalán nem! És nem vagyok a rabja! Pedig nagyon szeretek szívni! De nem vagyok függő! :)

Amúgy nem lehet belehalni! Pl volt egy amerikai katona Irakban, aki nem bírta tovább, hogy ott kell lennie, és úgy döntött, hogy önygilkos lesz, mégpedig úgy, hogy túlszívja magát! Szerzett 5 grammot, valami durva cuccból, és egy cigibe akarta elszívni, hogy majd tuti, hogy bele hal! Erre a cigi felénél beájult, aludt 1 napig, aztán mikor felkelt, hadbíróság elé állították, és haza küldték függelem sértés miatt! Szal kb ez lesz, ha túlszívod magad! :)

2011. márc. 14. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Hosszan tartó napi rendszerességű marihuána használat lecsökkenti a szervezet természetes kannabinoid-szintjét (anandamid), így megvonás esetén ez kihat a szervezetre. Tehát valamilyen szintű fizikai függőség-hatása is van, igaz, ez inkább csak az abúzus-szintű használóknál jelentős.

2011. márc. 14. 18:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy növény ami kinő a lábad alól az hogy lehet ártalmas. Nezitek a híradót amiben mariska néni azt mondja hogy a marihuana ártalmas es utána raszoksz a keményebb drogokra. Tudjátok mi ez? Agymosás. Néha néha elszivok egy cigit, setalok vagy megnezek egy filmet es utána normális módon élem tovább az életem. És mióta kipróbáltam utálom az alkoholt továbbá nem egyszer kínáltak más szerekkel amit mindig visszautasitottam.
2014. febr. 2. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!