Hogyan legyek beteg v lázas?
Figyelt kérdés
Toom h hülye kérdés meg minden csak a suliban ezen a héten kemény felelések lesznek és nem készültem fel eléggé. Próbáltam a krétát meg a sós langyos vizet de nem igazán váltak be. Próbáltam még a hajmosást és kint állást az udvaron. De semmi bajom. Örülnék néhány tanácsnak! Előre is köxi!2009. nov. 23. 15:56
1/26 anonim válasza:
Keress egy influenzás beteget, és kérd meg hogy köhögjön,hapcizzon rád :D
2/26 anonim válasza:
ne legyél lázas inkább. Főleg ne állj ki a hidegbe vizesen, mert esetleg kapsz egy jó kis tüdőgyulladást, ami után lehet hogy visszasírnád a rossz feleletet. NE KOCKÁZTASD az egészségedet az iskolai hülyeségek miatt, soha. Nem ér annyit az egész sz*r, ahogy egy egyetemi oktatóm mondta volt egy begörcsölt lánynak az évfolyamon...
3/26 anonim válasza:
Nyald a földet hát ha lenyalsz egy két bacit és a takarítással se kell majd foglalatoskodnod!xD
4/26 anonim válasza:
Csak menj el orvoshoz és mond hogy fáj a fejed. majd küldözget ideoda de ez van. Vagy mond hogy megy a hasad.
De ne betegítsd magad meg igazából.
5/26 anonim válasza:
én most beteg vagyok. gyere megoldjuk.. xD
jáccd meg h sz*rulvagy.. simaügy
6/26 anonim válasza:
Képzeld be magadnak hogy lázas vagy, bevállik csak erősen koncentrálj és ha nem vállik be kávéba sok só az kiüt De nálad lehet más lesz az eredmény
hajrá
7/26 anonim válasza:
Nem kell igazából megbetegítened magad, menj el az orvoshoz, és mondd neki, h hasmenésed van, azt elvileg nem tudja ellenőrizni, akkor elvileg kiír úgy kb. egy hétre.Nálam már 1000 szer bevált ez a módszer.:DDD
8/26 anonim válasza:
Úgyis be kell pótolnod a feleléseket meg a dolgozatokat.
Amúgy cseréljünk, jó? Én itthon vagyok betegen, pedig szívesen mennék dolgozni.
9/26 anonim válasza:
Orvoshoz kell menni(ha fizetsz biztos elhiszi, ha nem akkor is)mond azt, hogy fáj a hasad és a fejed, a szülők előtt játszd el és kész.(Én kitűnő tanuló vagyok és nem tennék ilyet, mert hatással van a jövőmre)
10/26 anonim válasza:
Úgyse fogod megúszni,elöbb utóbb rád kerül a sor felelésekben..! Ha jó kis tüdőgyulladást akarsz kapni fuss addig a ház körül mikor már izzadsz mint állat,utána vagy beülsz egy légkondis autóba ami hideget fúj a mellkasodra,vagy iszol rohadt hideg vizet,vagy sört ami "lecsapja" a torkod,az viszont már torokgyulladás!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!