Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok szinte havonta...

Miért vagyok szinte havonta beteg? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem tudom mitől lehet így legyengülve az immunrendszerem. Szoktam enni gyümölcsöt, zöldséget télen is, szedek vitaminokat, gyerekkorom óta sportolok, mégis az utóbbi pár évben szinte folyamatosan betegségekkel küzdök. Most is lebetegedtem, legutóbb pedig októberben voltam beteg. Nem tudom mit tehetnék, nagyon rossz ez így.

Milyen okai lehetnek, hogy így legyengült az immunrendszerem? Lehet a háttérben esetleg valamilyen másik betegség?

19L

2013. dec. 6. 15:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vedd a bio boltban a vitaminok helyett inkább a méhpempőt, én minden télen ezt eszem influenzás időszak előtt és soha nem kapom el senkitől, hiába köhög és trüsszög körülöttem mindenki, valamint egyél sok fokhagymát, lilahagymát.
2013. dec. 6. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!