Miért vagyok szinte havonta beteg? Mitől lehet ez?
Nem tudom mitől lehet így legyengülve az immunrendszerem. Szoktam enni gyümölcsöt, zöldséget télen is, szedek vitaminokat, gyerekkorom óta sportolok, mégis az utóbbi pár évben szinte folyamatosan betegségekkel küzdök. Most is lebetegedtem, legutóbb pedig októberben voltam beteg. Nem tudom mit tehetnék, nagyon rossz ez így.
Milyen okai lehetnek, hogy így legyengült az immunrendszerem? Lehet a háttérben esetleg valamilyen másik betegség?
19L
Szerintem is lelki oka lehet.
Jól érzed magad a suliban?
Milyen a viszonyod a családoddal?
Mintha rólam írtál volna kérdező,annyi különbséggel,hogy 29 vagyok.26 éves koromig orvos se látott jóformán,de ami az elmúlt 3 évben van ez katasztrófa.Valaki javasolta neked a vérvétel,én nem mentem vele semmi,megtudtam hogy minden oké.Ne persze ez nem semmi de akkor is mindig kijön valami.
Nem tudom mitől lehet ez,de nagyon érdekelne engem is.Talán valamivel szórnak minket felülről és akinek kicsit gyengébb az immunredszere arra hat.Tudom nem vicces igazából de nem tudok mást kitalálni!
Amúgy a környezetemben a hasonló korúak ugyan így vannak.Én már arra is gondoltam,hogy mikor a mi generációnk született kapott mindenki valami"szurit"aminek most jön ki a hatása :-D
Nem mindenféle csoda bogyókat kell szedni! Az csak hazavágja a májad! Mint ahogy már minden ovis korú gyerekét, mert most épp űrhajó formájú a pirula, most hercegnő formájú, stb.
(És ugye a szülők "jót" akarnak neki, mint ahogy a Mc Donald's-okkal, meg azzal, hogy egész nap a TV előtt vannak a kicsik)
Ami tuti:
Fogj egy gerezd fokhagymát és vagy darabolod, vagy összepréseled, és 3-4 naponta a téli időszakban eszel egyet.
Többet ér mint mindenféle drága hülyeség!
A fej fokhagyma 40-70 Ft körül van (abban van 5-10 gerezd), míg ha veszel valami port, vagy tablettát, az ezres vagy sok ezres nagyságrendű!
Nem kitaláltam! Semmit nem veszíthetsz vele!
Max. 100 Ft-ot, amit rááldoztál 2 fej fokhagymára.
De ha ez nem segít kifizetem neked ezt az összeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!