Kb 2 naponta előjön akár egy nap többször is,hogy elkezd zsibbadni a nyakam mintha hangyák mászkálnának rajta a kezem is és olyankor összeszorul a torkom,nehezen veszem a levegőt,izzadok(főleg a kezeim),szédülök és ájulás érzésem van!Meg szinte minden nap bódultnak és álmosnak érzem magam,van amikor a vérnyomásom és a pulzusom is magas,a cukrom az jó!
Ez mitől van?Lehet pánikbetegség?Mit csináljak?Belehallhatok?
Én két dologra tippelek, az első az vérkeringési problémák a másik meg a stressz, de ez lehet összefüggésben a "pánikbetegséggel". Szorongasz valamitől?
2009. nov. 21. 10:00
2/11 A kérdező kommentje:
Igen,de sokszor nem tudom azt se,hogy min!Szerintem tudatalatti!Mindig feszült vagyok,valamiért,bár az okát nem tudom!Egyszerűen nem tudom megmagyarázni!
2009. nov. 21. 12:01
3/11 anonim válasza:
Kineziológus segíthet. Tudom most lepontoztok, de pont az ilyen ismeretlen eredetű félelmeken tud segíteni. Nekem bejött.
2009. nov. 22. 22:14
4/11 anonim válasza:
Nem ülsz sokat a gép elött?Mert attól is lehetnek ilyen tünetek,hogy merev a nyakad és a gerinced.
Az idegességhez pedig még nagyon fiatal vagy!Próbáld elfoglalni magad,sportolj,menj szórakozni a barátaiddal!És ne pánikolj,nem fogsz belehalni!(amúgy a pánikbetegek nagy százaléka halálfélelemről panaszkodik,úgyhogy ez annak a tünete is lehet)
2009. nov. 23. 06:00
5/11 anonim válasza:
nekem is sok fele testi tuneteim vannak,es az orvos szorongasos depressziot allapitott meg valoszinu ilyesmi allahat a hatterben is, de szerintem, egy kivizsgalas+vervetel mindenkeppen kellene,hogy kizarjak a szervi okot! 21/L
2009. nov. 23. 12:19
6/11 anonim válasza:
ja, utolso vagyok, es a kerdesre a valasz: Nem halsz bele:-)Enis sokszor azt hittem ,hogy meghalok, de megsem kovetkezett be pedig mar anni fele tuneten atestem es megsem lett bajom.
2009. nov. 23. 12:20
7/11 A kérdező kommentje:
Igen,halálfélelem is van,de valamikor meg egyáltalán nincs!
Vérételen gondolkoztam én is!
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 23. 13:00
8/11 A kérdező kommentje:
"Vérvételen"
2009. nov. 23. 16:09
9/11 anonim válasza:
12:19es vagyok, nah me enis szedulok, mit az allat:-S es bodult is vagyok:-(pedig ittam egy nagy bogre kavet is es nem segitett:-(ez a testi reakcio a stresszelesre sajnos, en mar rajottem, hogy ez nem halalos, de megis sokszor elkezdek felni,hogy mi lesz ha belehalok, es sokszor bementem a korhazba, es orvos nyugtatgatott, hogy nem halok meg en meg egy oran at bomboltem neki,gondolom jol kiakadthatott,egy doboz zsepit tele sirtam neki:D huh lol 21/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!