Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi zajlott le ekkor a tüdőmben?

Mi zajlott le ekkor a tüdőmben?

Figyelt kérdés

Tegnap este kiszökött a kutyám. Már elmúlt este hat, a hőmérséklet fagypont körüli lehetett.

4 utcán át futottam utána pólóban és papucsban! - én hülye...

Bitangul elfáradtam mire hazaértem vele vagy 15 perc múlva. A számon kapkodtam a levegőt, de akkor nem is törődtem vele, hogy milyen hideg, csak mindenképpen el akartam kapni, nehogy valami baj érje.

Mikor hazaértem, a tüdőm és légcsövem találkozási pontja annyira fájt mint még soha. Szúrt, égetett, még vér ízűt is köptem. Estére befeküdtem a takaró alá, megittam 1 teát. Ma reggelre szerencsére kutya bajom se volt.

Azért arra kíváncsi lennék mi zajlódott le a légutamban.

Azt tudni kell, hogy nem vagyok jó kondiban...

2009. nov. 20. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
semmi extra. azért fájt a torkod, mert nem az orrodon vetted a levegőt, így az nem tudta felmelegíteni a levegőt. ilyen rövid idejű hideg levegőtől nem lesz baja a tüdődnek, nem történik érdemi válaszreakció. talán kicsit összehúzódnak a hörgők. egy orvosis
2009. nov. 20. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Jézusom életveszélyben voltál!! Na jó csak vicc semmi bajod nem lett ennyitől :)
2009. nov. 20. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem is azért kérdeztem, mert megijedtem... Egyébként is írtam, hogy minden elmúlt. Még egy kicsit örültem is volna, ha pár nap suli kimarad. =)

Csak túl kíváncsi vagyok.

A vér íz mitől volt?

15/f

2009. nov. 20. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
A vér ízre én is kíváncsi vagyok, hogy miért érzem, ha sokat futok. Vagyis nem igazán vér íz, inkább talán fémes íz.
2009. nov. 20. 20:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Pontosan! Vas íze van.
2009. nov. 20. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Oké elárulom nektek, hogy k*baszott robotok vagytok onnan a fémes íz :DD
2009. nov. 20. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!