Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akinek volt már vakbele annak...

Akinek volt már vakbele annak mitől és hogyan mennyi ideig zajlott le?

Figyelt kérdés

Milyen érzés volt legelöször? Nagyon fájt ? Milyen tünetei voltak még ? Meddig voltál kórházban ?

Köszönöm szépen és legyen szép napod :)

2011. febr. 14. 18:09
 1/2 anonim válasza:
Szia.Én új év napján nagyon görcsöltem,olyan fájdalom mint mikor pisilni kell de nincs mit pisilni és görcsöl a has és alhas tájékán be sem tudtam menni az ügyeletre nem bírtam be ülni a kocsiba így az ügyeletes orvos mikor meg vizsgált azt mondta azonnal ki hívja a mentőt hogy vigyen be nem egyeztem bele mert nem akartam új évkor kórházban lenni így csak másnap mentem be ott vérvétel és ultrahang után azonal műtétet javasoltak amibe nem mentem bele erre a fő orvosnő azt mondta hazamehetek saját felelőségre és belenyomott a kezembe egy darab jegelőt nekem bevált legalább is eddig igaz 2-3 hetente használom a jegelőt de tudom ez nem megoldás meg kell operálni mert veszélyes.
2011. febr. 14. 18:38
 2/2 anonim válasza:
kedves kérdezö te játszol az életeddel?a vakbél nemjáték ha elkésel a mütétsem segít itt nem órákonmullik az élet hanem perceken nekem elhiheted voltambenne
2011. febr. 14. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!