Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek volt már H1N1-e? Hogy...

Kinek volt már H1N1-e? Hogy zajlott a betegség?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősömnek volt (tanár). Lazább volt mint egy influenza 5 nap alatt túl volt rajta.
2009. nov. 20. 19:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem is olyan halálos mint mondják
2009. nov. 20. 19:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem, ugyanolyan mint bármilyen más influenza, csak benne van a gyógyszergyárak pénze, azért nyomják ennyire...
2009. nov. 20. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A nagyapámnak semmi más tünete nem volt csak magas láz három napig.Negyeidk napra semmi.Anyámnak ment egy kicsit a hasa+lázas volt ő is,de ő is 4-5 nap alatt tulesett rajta.Aztmondta volt már szarabbul is (sima hányásos hasmenéses virus sokkal roszabb ennél,igazábol a magas lázas betegségek is a kiszráadás miatt veszélyesek..ezt meg előzendő 4-5 liter vizet,teát elkell fogyasztani)
2009. nov. 20. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Most mind a 2 járvány van, szerintem akinek gyorsabb lefolyású, az a "régi" vírus. Az új magas lázzal jár és kb. 1,5-2 hét, ha túléli az ember.
2009. nov. 20. 19:28
 6/13 A kérdező kommentje:
és azt honnan tudtátok meg hogy H1N1 volt?
2009. nov. 20. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

én első

Az ismerősömnek H1N1-e volt, mert megvizsgálták.

Európában több helyen már visszaléptek a készültségi fokkal, mert nem következett be a mitől féltek, hogy sok nehéz szövődményes eset lesz. Nagyon kevés van.

2009. nov. 20. 19:32
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Soha senki nem is mondta, hogy ez halálosabb lenne, mint a többi, hanem 2 fő probléma van vele:

1. nem ismeri a szervezetünk a vírust így ha tényleg járvány lesz nagyon sokan megfertőződhetnek és úgy már az alacsony halálozási arány is sok halottat eredményezhet.

2. a normál influenza halálos áldozatainak kábé 100%a amúgy is halálán levő krónikus beteg, míg a h1n1 esetében a halottak 30%a teljesen egészséges.

Amúgy influenza elleni oltás NEGYVEN éve létezik, szóval ennyit arról, hogy most van pénze benne a gyógyszergyáraknak.

Arról nem is beszélve, hogy a nyugati országok vidáman fizetnének ki 3-4-szer annyit az oltásért, mint amennyiben nálunk kerül. De ha eladná az állam akkor nyilván az lenne a baja az örök elégedetlenkedőknek.

2009. nov. 20. 20:10
 9/13 A kérdező kommentje:

utolsónak csak úgy mondom, hogy lehet hogy negyven éve van oltás, nem tudom, de hogy most látnak benne üzletet az biztos számomra és nem tartom igaznak hogy máshol többszörösét fizetnék érte, mert tudtommal ausztriában az oltás ára 4 euro, ami jócskán alatta van a mi árunknak, talán ott nem akar az állam nyerészkedni ezen is.

a kérdés továbbra is a fenti, kérem válaszojanak, bár sokatmondó, hogy még senki sem írta, hogy igen nekem volt, pont

2009. nov. 20. 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:
A páromnak volt:) 2napig 39fokos láz, harmadnapra még csak hőemelkedése se volt:)én is elkaptam tőle nekem még nem zajlott le teljesen,de nem olyan ijesztő, mint ahogy mondják:)
2009. nov. 23. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!