Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 8 évs fiam lenyelte a tejogát...

8 évs fiam lenyelte a tejogát éjszaka. Lehet tőle valami baja?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mielött valaki megkérdezi mi az a tejog, annak most írom h, az tejfog akart lenni, gondolom. Én is elösszőr így néztem hogy mi az.

Szerintem semmi baja nem lehet tőle, majd kikakilja.

2009. nov. 20. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mármint a tejfogát, ugye?

Szerintem semmi, emlékszem, én is nyeltem le ennyi idősem fogamat, és nem lett bajom tőle. Volt, hogy kajával "csúszott le", és nem vettem észre.

Ne félj, nem lesz baja!

2009. nov. 20. 15:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,igazatok van TEJFOG lett volna,csak siettem.
2009. nov. 20. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyszer lenyeltem a tejfogam. Csak mondtam ayának, hogy nagyon kemény a süti, ő meg, hogy hiányzik a fogad! Nem lett semmi bajom, nyugi ez viszonylag természetes.
2009. nov. 20. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Eggyel kevesebb tejfogat tudsz elrakni emlékbe...Az én fiam 17 éves,nemrég előkerültek a kis dobozból a tejfogai..Meg kérdezte,hogy miért csak ilyen kevés van?(12 darab maradt meg)..Mondtam neki,hogy párat lenyelt,párat az oviban hagyta el:):)
2009. nov. 20. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én is lenyeltem már a fogamat. kajálás meg alvás közben is. sokmindenkivel megesik
2009. nov. 20. 15:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,megkönnyebbültem.Még nem fordult elő hogy lenyelte volna.Bár az sem biztos hogy ígytörtént.Ő sem vette észre,csak ma az utolsó órán tűnt fel neki hogy nincs meg.Köszönöm mindenkinek.
2009. nov. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!