8 évs fiam lenyelte a tejogát éjszaka. Lehet tőle valami baja?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 15:08
1/7 anonim válasza:
Mielött valaki megkérdezi mi az a tejog, annak most írom h, az tejfog akart lenni, gondolom. Én is elösszőr így néztem hogy mi az.
Szerintem semmi baja nem lehet tőle, majd kikakilja.
2/7 anonim válasza:
Mármint a tejfogát, ugye?
Szerintem semmi, emlékszem, én is nyeltem le ennyi idősem fogamat, és nem lett bajom tőle. Volt, hogy kajával "csúszott le", és nem vettem észre.
Ne félj, nem lesz baja!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,igazatok van TEJFOG lett volna,csak siettem.
2009. nov. 20. 15:21
4/7 anonim válasza:
Én is egyszer lenyeltem a tejfogam. Csak mondtam ayának, hogy nagyon kemény a süti, ő meg, hogy hiányzik a fogad! Nem lett semmi bajom, nyugi ez viszonylag természetes.
5/7 anonim válasza:
Eggyel kevesebb tejfogat tudsz elrakni emlékbe...Az én fiam 17 éves,nemrég előkerültek a kis dobozból a tejfogai..Meg kérdezte,hogy miért csak ilyen kevés van?(12 darab maradt meg)..Mondtam neki,hogy párat lenyelt,párat az oviban hagyta el:):)
6/7 anonim válasza:
én is lenyeltem már a fogamat. kajálás meg alvás közben is. sokmindenkivel megesik
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,megkönnyebbültem.Még nem fordult elő hogy lenyelte volna.Bár az sem biztos hogy ígytörtént.Ő sem vette észre,csak ma az utolsó órán tűnt fel neki hogy nincs meg.Köszönöm mindenkinek.
2009. nov. 20. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!