A fermentált élelmiszerek egészségesek az emberek számára vagy éppen ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
Kérek szépen indoklásokat, magyarázatokat, köszönöm!2013. nov. 25. 08:35
1/1 anonim válasza:
A fermentálás egy élelmiszer ipari technológia. Pl: erjesztéssel készül a bor a mustból, tejsav baktériummal a sajt a tejből, ezek és még sok más is jók. Nyers dohányból a cigarettába való, ez rossz, de nem a fermentálás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!