Félek! Mi lehet a bajom? Ki lehetek merülve vagy nagy baj van?
Zúg a fülem ( vagy a fejem), látászavarom van (szemcsésen vagy vibrálva látok). Sokszor belehasít a fájdalom a fejembe. Szinte mindig máshol. Ez fülzúgás 3 napja, látászavar kb. 1,5 hete. Mindig arra várok, hogy elmúljon.
16 éves vagyok, vérnyomásom átlagban 115-120/65/63.
Vérvétel szinte minden pontból negatív volt egy hónapja. Pici vérsüllyedés és sűrű a vérem is kicsit.
Tudom el kellene menni orvoshoz, de nagyon félek, hogy nagy baj van!
Okozhatja valami olyan dolog, ami NEM komoly?
Ideges vagyok szinte állandóan az utolsó 3 hétben. Naponta jó, ha 6 órát megalszom. Lehet ki vagyok csak merülve?
Agydaganat? Érszűkület, stroke?! Már minden átfutott az agyamon! Sokszor el is sírom magam...hogy... lehet, hogy ennyi adatik meg?
Végre valami. Gerinc ferdülés és nyaki gerinc elváltozás!
Állítólag ez még abszolút kezelhető. Okozhatják ezek a betegségek a panaszaimat?
Mondjuk elég keveset is iszok.
Elkezdek nagybátyám tanácsára jógázni, ő nagy segítőm lehet e probléma megoldásában. Ő nem tartja lehetetlennek, hogy az egészet a lelkem okozza, kisebb mértékben a gerincem.
Mostanában elég stressz ért. Minden magamba folytok. Lehet ez az én bajom?
Túltettem magam, ha nagyon nehezen is, a dolgon. Hál istennek a fülzúgásom úgy néz ki mai vizsgálat alapján, hogy fülkürthurutom van, szóval hál istennek nem tart remélem örökké ez az állapot.
De a vibráló, szemcsés látásra és szikralátásra nem kaptam választ. Szemészet minden a leges legnagyobb rendben. MR - CT rendben, vér rendben. Nyaki ultrahangra várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!