Lehetek terhes, ha megjött?
Figyelt kérdés
A barátommal körülbelül 5 nappal ezelőtt pettingeltünk, még szűz vagyok, le is akartunk egymással feküdni, de gondoltuk hogy ez még nem a megfelelő alkalom, ezért csak egy kicsit "tehát nem tette be teljesen" szinte csak hozzá érintette.. és félek hogy terhes lehetek, mert mi van ha az előváladékban volt hímivarsejt, és akár teherbe is eshetek. Ma jött meg a menstruációm, de azt olvastam hogy akkor is megjöhet. 23-24.-e környékén kellett volna megjönnie. bár eléggé ingadozó de akkor is félek, kérlek nyugtassatok meg hogy nem lehetek terhes !2013. nov. 20. 20:41
1/8 anonim válasza:
Most kedvesek legyünk vagy őszinték? Előfordulhat, hogy megjön, csak máskor, mint amikor amúgy megjönne. Szerintem vegyél egy tesztet.
2/8 anonim válasza:
Igen, nekem is úgy volt, hogy megjött, csak egy kicsit később, mint máskor, aztán később kiderült, hogy akkor már terhes voltam. De én örültem neki, mert már nagyon vártuk. :)
3/8 anonim válasza:
Sok nőnél előfordul, hogy az első még megjön, sőt olyan is van, akinek többször is a terhessége alatt. Persze azok már nem olyan mértékűek, mint mikor igazából jön meg, de majdnem olyan. A 72 órás fogamzásgátlást már lekésted, arra meg még várni kell pár napot, hogy a teszt kimutassa. Miért nem védekeztetek? Most meg izgulhatsz, hogy mi van... :S
4/8 anonim válasza:
Óó, nekem még a terhességem közepén is simán megjött.
Egyébként az óvszer olcsóbb lett volna, mint amibe majd az abortusz kerül.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Hát nagyon remélem hogy nem vagyok terhes, de semmi változás nincs a menstruációmmal, azt is olvastam hogy ilyenkor a mennyiség is más, és a szín is. De semmit nem vettem észre, ami más lenne!
2013. nov. 20. 21:00
6/8 anonim válasza:
A menstruáció nem lesz más. Amire te gondolsz, az a pecsételő vérzés. A menstruációd simán lehet ugyanolyan.
7/8 anonim válasza:
Hát, nekem ugyanolyan volt, mint máskor szokott lenni.
8/8 anonim válasza:
dehogy vagy terhes .... ha még be se rakta, nem fognak csak ugy beuszni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!