Félek! Mi lehet a bajom? Ki lehetek merülve vagy nagy baj van?
Zúg a fülem ( vagy a fejem), látászavarom van (szemcsésen vagy vibrálva látok). Sokszor belehasít a fájdalom a fejembe. Szinte mindig máshol. Ez fülzúgás 3 napja, látászavar kb. 1,5 hete. Mindig arra várok, hogy elmúljon.
16 éves vagyok, vérnyomásom átlagban 115-120/65/63.
Vérvétel szinte minden pontból negatív volt egy hónapja. Pici vérsüllyedés és sűrű a vérem is kicsit.
Tudom el kellene menni orvoshoz, de nagyon félek, hogy nagy baj van!
Okozhatja valami olyan dolog, ami NEM komoly?
Ideges vagyok szinte állandóan az utolsó 3 hétben. Naponta jó, ha 6 órát megalszom. Lehet ki vagyok csak merülve?
Agydaganat? Érszűkület, stroke?! Már minden átfutott az agyamon! Sokszor el is sírom magam...hogy... lehet, hogy ennyi adatik meg?
Égre felnézve a pulzusommal megegyező ütemben mozgó érhálózat féleséget látok.. még ennyit leírtam.
Félek!
Kicsit most megnyugtattál, hogy az nem lehet.
Kimerültségtől, stressztől, idegességtől lehetnek ezek a panaszok? :/
Idegeskedek suli miatt, magán ügyek miatt, foci miatt (első szezonom komoly csapatban). Heti 3 edzésem van + egy meccs.
A hétvégét megpróbálom relaxálva és átaludva tölteni és sokat enni, hogy pótoljam az energiákat. Ha nem javulok jövőhétig akkor ráveszem magam, hogy elinduljak a kivizsgálási úton. Remélem semmi bajom és el fog ez múlni előbb vagy utóbb.
Megvagyok ijedve, tény.
Hétfőn megyek belgyógyászhoz. Házi orvos elsőként oda küldött. Ott majd el dől milyen kivizsgálások jönnek.
Szemészetre decemberben megyek, akkorra van időpont.
Alapos fülészeti/hallási és szemészeti vizsgálat vár rám.
További neurológia és kardiológiára is beutalót kaptam. Neura 9 nap múlva, kardiológiára 1 hónap múlva van időpontom. Említést nyert a háti és nyaki gerinc miatt reumatológia és ortopédia. De ezekre csak akkor megyek, ha nem találnak semmit.
Remélem semmi gond. :| Vagy hát legyen gond.... csak olyan ami KEZELHETŐ és nem súlyos.
Egy csontkovács felkeresését is ajánlották, hátha.
Ez a fülzúgás része. Na de mért látok vibrálva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!