Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért moslékot főznek a...

Miért moslékot főznek a kórházakba?

Figyelt kérdés

Nem vagyok finnyás, de felismerhetetlen volt és gusztustalan. A gyerekétel is.

Kevés pénzből is lehet-ne ehető ételt készíteni? Ennek így mi értelme? Egyetlen anyuka és egyetlen gyerek sem ette meg annyira gáz volt, mind ment vissza, volt aki ki se nyitotta végül.

A vacsora meg egy pohár házi kőrözött volt beledobva egy paradicsom, így az is gusztustalanul festett. Pedig ez egy jobb vacsora volt.

Miért ilyen? Ez nem csupán pénz kérdés?

Vagy a portás főz, mert nincs pénz szakácsra? Szerintem, amit főznek, aki főzi, ő maga sem adná a családjának.


2009. nov. 19. 08:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én például nagyon finom rizses húst ettem egy klinikán.

Nem találgatok,ami meg nem tetszett nem ettem meg ez nem szálloda.

Reggelire pl. 2 zsömle volt külön nejlonba 1 vidéki kórházban meg csak 1, az is úgy h kefirrel, sajttal stb. összecsomagolva, nem valami higiénikus.

Eszközhiány az volt bőven meg tudom erősíteni az előttem szólókat.

2009. nov. 19. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!