Miért moslékot főznek a kórházakba?
Nem vagyok finnyás, de felismerhetetlen volt és gusztustalan. A gyerekétel is.
Kevés pénzből is lehet-ne ehető ételt készíteni? Ennek így mi értelme? Egyetlen anyuka és egyetlen gyerek sem ette meg annyira gáz volt, mind ment vissza, volt aki ki se nyitotta végül.
A vacsora meg egy pohár házi kőrözött volt beledobva egy paradicsom, így az is gusztustalanul festett. Pedig ez egy jobb vacsora volt.
Miért ilyen? Ez nem csupán pénz kérdés?
Vagy a portás főz, mert nincs pénz szakácsra? Szerintem, amit főznek, aki főzi, ő maga sem adná a családjának.
Én például nagyon finom rizses húst ettem egy klinikán.
Nem találgatok,ami meg nem tetszett nem ettem meg ez nem szálloda.
Reggelire pl. 2 zsömle volt külön nejlonba 1 vidéki kórházban meg csak 1, az is úgy h kefirrel, sajttal stb. összecsomagolva, nem valami higiénikus.
Eszközhiány az volt bőven meg tudom erősíteni az előttem szólókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!