Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a fejem mostanába...

Mitől fájhat a fejem mostanában? A szemem is ahogy mozgatom teljesen le vagy fel akkor olyan fura érzés! Néha napi 1-2 szer olyan szédülés érzet is rámtör! Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ez a szédülésérzet ez valóban szédülés,vagy ha szédülnék akkor tényleg el is szédülnék és nem csak úgy érezném! Vér-vizelet vizsgálat tökéletes! Vérnyomás is! 18 F
2009. nov. 18. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyomtam ugyan egy pluszt az agydaganatot megemlítő orvosnak, de hadd tegyem hozzá: nem csak vizsgára kellett vona készülnie népegből... Szinte semmi valószínűsége nincs, főleg a te korodban. Persze ha ilyen könnyen elhiszed azt a "rossz hírt" is, ami valójában mindössze játék a valószínűtlen eshetőségekkel, akkor pár év, és sikeres rákbeteg lehetsz, ezt halál komolyan mondom neked.
2009. nov. 23. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Oh, és persze a pluszt azért kapta, mert orvoshoz küld, hát igen, sose árt bizonyosságot szerezni arról, hogy ismét a valószínű eset teljesül, és persze életmentő idejében felismerni a bajt, ha netán előáll. Örülhetsz akkor is, mert van aki "tünetmentes", azaz nem akar orvost látni, aztán "valamiért" mégis haverkodni kezdenek, sajnos már nem sokáig...
2009. nov. 23. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:

szia,látom hogy ez a kérdés kicsit régi de pontosan rájöttél hogy mi a bajod mert most nekem is ezvan és a pánikbetegség mellet én egyfolytába rosszra gondolok és kicsit megijettem :S

lécci ird le hogy miért is volt neked :)

2011. márc. 1. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Epe?
2018. febr. 7. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!