Minek a tünetei lehetnek ezek:Szédülés, fejfájás, izomgörcsök, légszomj, nyelésinehézség, látászavar, szúró érzés mindkét oldalt bordánál, illetve a szívnél, néha nagyon erősen, és nagyon fáj a hasam? Ekg, vérkép, mellkasröntgen stim,19éves fiú vok.
esetleg magnézium vagy kalciumhiány
az okohzat fejfájást, izomgörcsöt és szorongásra, pánikbetegségre való hajlamot
Mióta szeded?
Mert tudtommal ezeknek idő kell, mire kifejtik a hatásukat. 1 hónap minimum.
Hiába kezelteted a tested, ha nincs semmi baja, hanem lelki eredetűek a panaszok.
Én is pszichoterápiát javaslok.
Nem a kérdésedre válasz, de a vérnyomásod nekem nagyon magasnak tűnik. Bár nem vagyok egészségügyis, de hát a 150/110 nem a 120/80 közelében mozog, én a helyedben rendszeresen mérném, és ha tartósan ennyi, elmennék egy (másik) szakorvoshoz. Úgy tudom, a sportolóknak lehet magasabb a vérnyomása, de szerintem alaposan járj utána, hogy ez normális-e.
(Bocs egyébként, nem akarlak még itt jobban paráztatni, vagy ilyesmi, de én is olyan vagyok, aki rágörcsöl arra, ha betegség gyanúja felmerül.)
22/L
Ja, akkor jó, félreértettem. Azt hittem, a vizsgálatokon mértek ennyit.
Mindenesetre jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!