Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől alszom el folyton?

Mitől alszom el folyton?

Figyelt kérdés

Úgy 2 hónapja állandóan fáradt vagyok, minden helyzetben és napszakban el tudok aludni. Eddig 3-szor fordult elő, hogy órán is elaludtam, de általában próbálom magam nagy nehezen tartani. Állva is képes lennék elaludni a metrón, a buszon is folyton elalszom és volt, mikor rossz helyen szálltam le, mert elaludtam-.- Annyira idegesítő már, régen sosem tudtam aludni napközben és nem is voltam fáradt. Mitől lehet ez? Egésznap rossz emiatt a közérzetem.

15/L

2009. nov. 18. 16:25
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, és ha megyek az utcán, gyakran szédülök és akkor is olyan, mintha el akarnék aludni. olyan vagyok, mint egy holtkóros.
2009. nov. 18. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:
rosszul írtam, mert 2 hónapja lett nagyon intenzív, de pl. nyáron is folyton fáradt voltam, meg álmos, pedig nem is csináltam semmit, meg kialudtam magam.
2009. nov. 18. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hát, nekem is ez mostanában.. Este alszol eleget? Vagy azis lehet hogy keveset eszel, esetleg túl vagy terhelve az iskola miatt? Ha fáradt vagy, mejn el sétálni valamerre, ez nekem be szokott jönni, este meg aludj sokat;)
2009. nov. 18. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg alacsony a vérnyomásod...
2009. nov. 18. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vérképet mikor néztek? Lehet, hogy vérszegény vagy. Ebben az esetben vas szedése segíteni fog.
2009. nov. 18. 16:39
 6/6 A kérdező kommentje:
nemrég nézték meg a vérképemet, meg vérnyomást is mértek, amikor legutóbb kórházban voltam
2009. nov. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!