Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szidjátok itt a dietetik...

Miért szidjátok itt a dietetikusokat? Mi ez a lejárató kampány?

Figyelt kérdés
Sokan úgy látom azt hiszik itt önjelölt táplálkozási szakemberként, ohgy többet tudnak nevezett szakma képviselőinél. Nem állítom,ohgy a dietetikus tévedhetetlen.. de ismerek olyat aki a mai napig képzi magát és értékeli az új fejleményeket, presztis kérdésnek tartja, hogy képben legyen. A végzett friss diplomás és később dolgozó dietetikus nem tehet arról,ohgy olyan a képzésük amilyen. Bár szerintem európai hírű és szintű... az megint más kérdés hogy mennyire értünk egyet vagy nem abban ,ohgy jó vagy rossz a keleti orvoslás, vagy jó vagy rossz az adott természetesnek mondott gyógymód. Tény,ohgy akkor is és most is gyógyulnak meg és betegednek meg emberek. Szóval miért is kell ennyire kirohanni egy szakmára? Akkor ennyi erővel miért is nincsenek szidva azok az orvosok akik minden alap nélkül adnak táplálkozási tanácsokat, mert orvosin nem tanultak táplálkozás élettant és hasonlókat ,sem élelmiszer kémiát sem ételkészítési technológiát. Ott csak a 6 év alatt 1 szemeszterben heti 1 órában megy a táplálkozástan mint olyan.. szóval nem értem én ezt?

2013. nov. 12. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenhol, mindenkit szidnak, ne foglalkozz vele. Nem szokktál olvasni cikkek után kommenteket? No ott sem sűrűn dicsérnek bárkit is.
2013. nov. 12. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Van itt egy önjelölt próféta, akik a paleo hitet terjeszti. Nem akarok senkire mutogatni, úgyis tudják kiről beszélek konkrétan. Na ő az, aki alapból szidja fennhangon a dietetikusokat és az orvosokat is, kivéve akkor, ha egy orvosi kutatás éppen őt igazolná. Nem kell vele foglalkozni, rá kell hagyni a hülyeségei, valójában ártalmatlan.
2013. nov. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!