Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » (Valószínűleg) Zsírcsomó a...

(Valószínűleg) Zsírcsomó a fültövemnél, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy borsószem méretű zsírcsomó a fültövemnél. NEM a nyirokcsomó, mert fölötte van. A nyirokcsomóm nincs megduzzadva sehol, mit tegyek? Mennyire ártalmas?
2009. nov. 16. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nem ártalmas, el fog múlni. Egy kis segítséggel. Nem tudom mióta van, de ha még kicsi, hagyd meggyűlni mert akkor nem fog visszajönni. Nekem is volt, a homlokomon, 1 évig gyűlt nem lehetett vele mit csinálni!!! Végül egy tűvel szúrtuk ki és fél óráig jött belőle minden undorító amit csak eltudsz képzelni. Aztán 3 hónapig volt sebes, és egy pici lyuk lett a helyén amiben mindig van valamennyi zsír de azt havonta kilehet belőle nyomni. Elnézést hogy ennyire undorítóan írtam le, de nem tudom másképp...

Amúgy semmilyen problémát nem okoz ettől nem kell félni.

2009. nov. 16. 23:22
 2/7 anonim válasza:

szi,

nekem PONTOSAN ILYEN VOLT.Sebeszeti uton tavolitjak el,majd szovettanra kuldik, hogy nem volt e rosszindulatu dolog.Ne ilyedjmeg, 1000-0,5 tized csaka rosszindulatu.

Az etavolitaa utan osszevarjak a helyet, z kicsit fajni fog, mig huzodik.! het utan jo minden.sok sikert

2009. nov. 16. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Szövettan meg összevarrás??? Mi megoldottuk tűvel és semmi bajom nem lett...
2009. nov. 16. 23:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. :)
2009. nov. 16. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is sebészeten vágták fel, szóval elég durva tud lenni.
2009. nov. 17. 00:25
 6/7 anonim válasza:
Nekem is van egy nagy zsírcsomom előre nagyon idegesitett és piszkáltam és meg is lett az eredménye mert begyulladt. Ki akarták vágni de azt mondták hogy inkább nem nyulnak hozzá nehogy még rosszabat tegyenek az orvosok. Szépen lassan meg gyogyult. Persze még most is ott van de kicsike. Azon gondolkodom hogy kivágassam vagy ne nagyon félek. Szerintem ha nem nő és nem gyullad be a tied akkor semmi gond,de ha zavar menj dokihoz és vágasd ki. :)
2009. nov. 17. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a segítséget! Időközben nagyon pici lett, nem történt semmi vele, úgyhogy hagyom amíg így marad. :) Annyit tudok segíteni a hozzám hasonló tanácstalan embereknek, hogy ha fáj és piros ez a csomó, valamint a nyirokcsomók meg vannak duzzadva és nyomásra fájnak, akkor irány a doki, mert rosszindulatú is lehet!
2009. nov. 28. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!