Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kéne feküdnöm ezen a...

Hogyan kéne feküdnöm ezen a párnán? (lenn bővebben)

Figyelt kérdés
van egy memória habos párnám ilyen: [link] és nem tudom hogy melyik oldalával kéne használnom, vagyis úgy értem ha oldalról nézzük egy nyolcast formál és nem tudom hogy kisebb vagy nagyobb végére feküdve kell használnom, és úgy láttam hogy a nagyobbra mert így támasztja meg a nyakat de nem vagyok benne biztos, hogy lehet? ill. akkor miért van ott a a kisebb oldal is? köszönöm ha valaki tud segíteni
2009. nov. 16. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Az nem egészen igaz, hogy nyolcast formál. Mondjuk inkább úgy hogy két hullámhegyet. A nagyobbik legyen a nyakad alatt, a fejed a hullámvölgyben nyugodjon. :)

Jó éjszakákat!

2009. nov. 16. 18:30
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, de megint nem tudok hova jutni mert nézegettem youtubon reklámokat amikben úgy tűnik a kisebb van alul! nézzétek meg http://www.youtube.com/watch?v=ddK7nJp5JWM tényleg nem tudom most hogy lenne a helyes
2009. nov. 16. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen a párnám, én kb. 2-3 éve kaptam és azóta úgy alszok rajta, h a kicsin van a fejem. de én is úgy tudom h a nagyon kell lennie, de nekem úgy nagyon kényelmetlen és már megszoktam emígy:)
2009. nov. 16. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A fejnek mindenképpen a mélyedésben kell lenni. Ahol árusítják, így mutatják be. (nyak alatt a nagy domborulat) Egyébként azóta is gyömöszölöm a kispárnát a nyakam alá, nekem csak az megoldás...már amilyen.
2009. nov. 16. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
elvileg ha oldalt fekszel akkor a kicsinek a nyakadnál kell lennie..ha háton akkor a nagynak.Az én párnám használati utasítása szerint:S... bár ha háton ekszek és nagy van a nyakam alatt akkor kényelmetlen:S
2009. nov. 22. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!