Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akinek volt már valahol a...

Akinek volt már valahol a testén ganglion: mit csinált vele?

Figyelt kérdés
Nekem az ujjamon keletkezett 1-2 hónappal ezelőtt. Nem fáj, de kicsit zavaró és csúnya is. Van aki azt mondja, sebészhez menjek és vetessem le, van aki azt mondja, ha nem csináltatok vele semmit, elmúlik magától. Nem tudom, mitévő legyek.
2013. nov. 6. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a bal kézfejemen volt. Közben rákot diagnosztizáltak nálam és a kemoterápiától elmúlt. Gondolom nem segítettem ezzel túl sokat...
2013. nov. 6. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát akkor inkább maradjon a ganglion...

De azért köszönöm a választ, és jó egészséget kívánok!

2013. nov. 6. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm.

Közben eszembe jutott, hogy azt olvastam több külföldi fórumon, hogy rá kell csapni egy könyvvel például és kireped a ciszta burok és így hamar elmúlik. Valaki kalapácsot mondott...hát nem tudom

2013. nov. 6. 19:51
 4/7 anonim válasza:
Sebészet, kb 15 perces beavatkozás. Nekem 4 éve csinálták. Utána persze fáj mert ugye varrják, de elviselhető.
2013. dec. 18. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Nehogy a könyves módszert alkalmazd!!!! Sokkal nagyobb kárt csinálsz vele, mint hasznot! A műtét nem nagy kunszt, inkább csináltasd meg tisztességes módon!

Nekem a bal kézfejemen volt, most szedték le a héten.

Azóta lett valami? Voltál vele dokinál?

2014. jan. 25. 13:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Még a múlt év vége felé megműttettem, 3 öltéssel varrták össze a helyét. Elég rossz helyen volt, a jobb mutató ujjam utolsó izületétől a körömágyig, így nehezen gyógyult, sőt kicsit be is gyulladt varratszedés után. Most már úgy tűnik, rendben van.

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 27. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendben, örülök, hogy megcsináltattad és rendbe jött akkor! :)
2014. febr. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!