Ganglion eltüntetése könyvvel - biztonságos?
Nőtt egy ganglion a csuklómra, és fáj, ha a kezemet hátrafeszítem. Azt hallottam, hogy a műtét nem jó, mert visszajön, viszont olvastam egy módszert, hogy ha egy könyvvel rávágunk, akkor eltűnik. (Apa mesélte, hogy gyerekkorában egyik osztálytársának is volt ganglionja. A tanárnő rávágott egy vonalzóval, egy hétre rá eltűnt)
Ez a módszer biztonságos? Milyen kockázatai lehetnek? Esetleg van más módszer?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
neked is ganglionod van?
nekem a csuklómon 2 is (izgulok még csak 12 vok)
én is ki akarom próbálni amúgy ezt a könyvvel.ugyanezt kérdezem
Szóval a fájdalmon kívül nem lesz bajom tőle? Ezt jó hallani, köszönöm!
14 éves vagyok, lány, a bal csuklómon van egy kisebb szőlőszem méretű ganglion, először azt hittem hogy csontkinövés, és csak ma tudtam meg, hogy ez ganglion.
Sajnos nekem is van ganglionom,amit már egyszer megoperáltattam.
Akkor kb borsónyi volt most viszont nagyobb mint egy mogyoró,kb 2 mogyorónyi.
Egyik reggel arra ébredtem hogy eltünt.
De most ujra kijött :(
Fájdalmas is.
Müttetni már nem nagyon szeretném,mivel kicsi gyermekem van és akkor nem tudnám felemelni és foglalkozni se ugy vele a mütét után pár hétig.
A leszíváson gondolkodom de nem tudom mennyire hatásos lenne az én esetemben.
Nekem azért jött ki mert 3évig egy kínai büfében dolgoztam és ott a wok emelgetéstől + a sok munkától megerőltettem.
Most is sokat van erőltetve hiszen babakocsit emelgetek és cipelem fel és le az emeletről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!