Mit tegyek ha félek a holnapi oltás miatt? 11/L
Hello! 6. osztályos vagyok és holnap a suliban kapjuk meg a DiPerTe oltást. Alapból félek, de a felsőbb évfolyamosok azt mondják, hogy nagyon rossz. Pár negatív dolgot olvastam is róla. Félek. Ráadásul 1,5 hónappal ezelőtt kaptuk meg az MMRt aminél majdnem elájultam. Épp sikerült szolnom hogy szédülök mert a padlón feküdtem volna.
Azért próbálok beadás közben vmi jòra gondolni, pl. a teknőseimre , akiket másfél hete kaptam ( Tóbiás és Tamara a nevük), na meg az új Nightwish és Epica dvdre, amiket karácsonyra kapok. Na meg magamban kibeszélem a családomat (az mindig felvidít). Végső esetben magamban kivégzem pár osztálytársamat. Meg pár vicces dolog.
Erőt és magabiztosság kellene belém. Mi a véleményetek?
Persze inkább ezek mint a kanyaró, torokgyík...
gondolj arra hogy ott van nálad egy AMD-65-ös vagy RPG-7, a falnál pedig egy székhez kötözve Efraim Zuroff... :D
Viccet félre téve minimálisat feszít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!