Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a hepatitis B...

Mennyire fáj a hepatitis B elleni oltás? Előre is nagyon köszi <3

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy jővőhét szerdán kapjuk és mindenki szerint fájdalmasabb és hogy izomba nagyon fáj . Ez igaz ? És amiokor kapjuk be kell feszíteni a karodat ? Tényleg ennyire fáj ? :SSS Amúgy soha nem féltem az oltásoktól inkább a vérvételtől de ezek hallatán kicsit beparáztam . :/
2013. szept. 17. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan,mint más oltás. nem fáj se jobban,se kevésbé. Amikor kapod,tedd csípőre a kezed és lazítsd el az izmaidait. Úgy kevésbé fájdalmas.
2013. szept. 17. 15:21
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi :) de még mindig félek egy kicsit :///
2013. szept. 17. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:

cs! nekünk már első hét csütörtök volt... alig érezni, 1mp-ig csip egy kicsit szóval nyugi

haakarsz irhatsz

csá

2013. szept. 18. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
ja és ne feszíts be!!!!
2013. szept. 18. 14:43
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi és azt véletlen nem tudjátok hogy alulról szúrják vagy telibe ? :DD :) köszi
2013. szept. 18. 19:46
 6/11 anonim válasza:

Szia én ma kaptam meg a hepatits B elleni oltást . Én voltam az utolso a névsorba és megilyedtem mikor sokan mondák hogy jaj aú meg ilyesmi de mikor oda kerültem annyira féltem hogy észre se vettem hogy már kész is . Most fáj lüktet a helye . Nyugi nem vészes

13/l

2013. szept. 19. 14:00
 7/11 A kérdező kommentje:
köszii szépen :)) megnyugodtam már nem félek :) azért majd gondoljatok rám szerdán 9 körül hátha jön egy kis energia :DD :)
2013. szept. 19. 15:32
 8/11 anonim válasza:
Én is akkor kapom:( Áááá ugyanígy vagyok vele mint texd
2013. szept. 22. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Ki fogjátok bírni!Ebbe a fájdalomba még senki nem halt bele.
2013. szept. 23. 07:24
 10/11 A kérdező kommentje:
hahha megkaptam és acsak egy picike szúrást éreztem meg egy kis zsibbadást jön ez 1 hónap múlva :(( aúú az viszont tényleg fájj :SS
2013. szept. 25. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!