Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A hepatitis B oltás mennyire...

A hepatitis B oltás mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés
Az annyira nem érdekel, hogy utána mennyire zsibbad a karom csak attól parázok, hogy az a pár másodperc amíg beadják mennyire vészes, mit fogok érezni,meddig tart... Elég érzékeny tipus vagyok, a tűktől 'rosszul leszek ' koszonom a valaszokat elore is <3

2013. szept. 16. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Pont annyira fáj, mint a többi. Egy szórás, kb. max. 10 mp-ig.

És nem a tűtől leszel rosszul, hanem leesik a vérnyomásod. Ez ellen nem nagyon tudsz védekezni, csak azzal, hogy szólsz, hogy ájulós vagy, és hogy fektessenek le utána, de még jobb, ha fekszel, mikor beadják, és fekve maradsz még kb. 5 percig. Nekem is ez vált be.

2013. szept. 16. 21:05
 2/5 anonim válasza:
Picit feszíten fog mikor benyomják az oltó anyagot de nem rosszabb semmivel mint egy általános meze injekció (nekem kevésbé fájt mint általában szokott(
2013. szept. 16. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a gyors valaszokat:) nem igazan tudtam hova tenni, tavaly is szedultem, forgott velem az egesz vilag es percekig csak ultem hatha elmulik. Lehet nagyon raparazok ilyenkor... remelem azert kevesebb lesz 10mp-nel:D mondjuk az egyetlen ami meg rossz hogy a vedono is ott lesz es nem igazan csip engem szoval kicsit irritalo, hogy baloldalt oltanak jobboldalt szuros szemmel neznek ram:( Na mindegy akkor most kicsit megnyugodtam:)
2013. szept. 16. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

csá! nekünk már első hét csütörtök volt... kb 1 mp-ig kicsit csip azt elmúlik... nyugi

haakarsz irhatsz privátot

2013. szept. 17. 15:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Jajj koszonom szepen ez most nagyon megnyugtato volt:3
2013. szept. 17. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!